Dan Negru, anunt important despre Florin Piersic. Marele actor a fost transportat de urgenta la spital.

Actorul Florin Piersic, internat la Spitalul Militar din Cluj pentru o interventie chirurgicala la picior din cauza unei infectii, a fost transferat astazi la Institutul Inimii.

Luni, 29 aprilie, actorul a fost supus unei interventii chirurgicale de urgenta la Cluj, dupa ce medicii au descoperit o infectie localizata la genunchi. Acesta a avut nevoie de asistenta medicala dupa ce i s-a facut rau la finalul unui spectacol. Ulterior, a fost transportat de urgenta la spital.

Conform unor surse, maestrul va fi transferat la Viena. Acolo, medicii intentioneaza sa ii inlature stimulatorul cardiac pe care il are implantat in prezent.

Publicitate

Florin Piersic a mai suferit o operatie similara in 2019, dar la un spital privat din Capitala.

Dan Negru asigura ca actorul se simte bine

Pana acum, insa, Florin Piersic nu a facut vreo declaratii despre starea sa de sanatatea sau despre spectacolele sale. Totusi, Dan Negru a dat asigurari ca nu se va anula niciun spectacol. „Totul e in grafic”, a zis el.

Articolul continuă după reclame

„Pe asta mic, pe Florin, nu-l impiedica nicio operatie. A trecut cu bine. Avem treaba in toamna impreuna. Nu s-a anulat nimic si nu se va anula nimic. Si avem si un proiect mare in decembrie. Deci, totul e in grafic”, a declarat el pentru Playtech Stiri.

Trebuie amintit ca piesa „Straini in noapte” a cunoscut un real succes in randul publicului roman, avand reprezentatii cu casa inchisa pe toate scenele importante din tara, de la Teatrul National „Ion Luca Caragiale” din Bucuresti pana la Teatrul National „Mihai Eminescu” din Timisoara.

Sub indrumarea regizorala a lui Radu Beligan, aceasta productie a devenit unul dintre cele mai apreciate spectacole ale ultimilor ani, captivand audienta cu interpretarile magistrale ale actorilor si povestea profunda pe care o transmite.

In ciuda incercarii recente de sanatate, Florin Piersic ramane o figura centrala in peisajul cultural romanesc, iar revenirea sa pe scena este asteptata cu nerabdare de catre toti cei care ii apreciaza talentul si contributia la teatrul si cinematografia romaneasca.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.