Dan Capatos, mesaj dur pentru George Buhnici: „N-ai fost doar un fraier care a scapat niste vorbe”

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii Xtra Night Show, i-a transmis un mesaj dur lui Goerge Buhnici, dupa ce acesta a spus, in cadrul unui interviu, ca atunci cand merge la mare, el nu vrea sa vada “femei cu celulita si vergeturi” pe plaja.

Dan Capatos, mesaj transant pentru George Buhnici

“Am vazut si fete care nu arata bine si nu as vrea sa se interpreteze, dar suntem la festival si putem da vina pe orice. E dupa ora la care puteam sa si fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeti pe la sala, fetelor! Venim la mare ca sa vedem piele si as vrea ca pielea aia sa nu aiba vergeturi. Deci, daca ati investi in salita cat investiti in tatuaje, cred ca am fi toti mai bine.

Publicitate

Incurajez pe toata lumea sa dea un pic pe la sala (…) Putem fi de acord ca e normal sa ne uitam la ta*e si la bu*i? Aia vreau sa vad la mare! (…) Eu am norocul ca am o sotie care arata ca o minora. Asta e sansa vietii mele, jur. Uita-te la ea! Cati ani ii dai? – a spus George Buhnici, starnind un val imens de intrigi in randul opiniei publice.”

Publicitate

Capatos a criticat spusele vloggerului

“ Cred ca din momentul in care a inceput si a incercat sa repare toate aceste prostii pe care le-a spus altfel decat ‘Ba, imi cer scuze, imi pare rau, bausem si eu ceva’ care cred ca ar fi fost acceptat ca raspuns si mai rapid si mult mai usor decat tot baletul pe care a incercat sa-l faca dupa, ca-l urmaresc nu stiu cine, nu stiu ce cu razboiul, dar sa legi franturi de puzzle-uri de acolo, de acolo si de acolo.

Asta inseamna sa fi putin paranoic cand nu mai reusesti sa vezi cu adevarat ce se intampla.

N-a facut asta (…) E halucinant. Prin prima acestei explicatii abia incepi sa te uiti atent la ce a zis, ca daca n-ar fi construit deloc aceasta urzeala a tronurilor impotriva lui, unde printre randuri incearca sa-i spuna ca din Rusia incearca sa-i faca ceva rau? N-ai fost doar un fraier care a scapat niste vorbe (…)”, a spus Capatos, la Antena Stars.

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.