Cum si cand se impodobeste Bradul de Craciun. Multe persoane nu stiu asta si au ghinion tot anul viitor

Impodobirea bradului de Craciun este una dintre cele mai frumoase traditii din lume. Cand este potrivit sa decoram brdul si cum se impodobeste astfel incat sa nu ai ghinion anul viitor.

Cand se impodobeste, de fapt, bradul de Craciun?

Impodobirea bradului se face in Ajunul Craciunului, anume in seara de 24 decembrie. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii alegeau in preajma acestei zile cel mai frumos pom de Craciun si il omagiau cu cele mai interesante decoratiuni pe care le aveau in casa. Din el nu ar trebui sa lipseasca steaua sau ingerul din varf, avand in vedere ca aceste elemente simbolizeaza ingerii si steaua de la Betleem.

Cum se impodobeste bradul de Craciun?

Dupa ce ai fixat bradul in suportul sau, respecta urmatorii pasi:

1. Aranjeaza instalatia luminoasa. Incepe impodobirea de la baza pomului, avand grija sa acoperi fiecare ramura mai groasa. Inconjoara bradul cu instalatia intr-un mod armonios. Alege modele de instalatie care nu incarca bradul, ci care ofera o nota deosebita. Nu uita ca acest tip de ornament nu ar trebui sa lipseasca din bradul tau, pentru ca el ofera tot farmecul.

2. Adauga beteala. Nu exista reguli atunci cand vine vorba despre impodobirea bradului cu beteala, atata timp cat nu exagerezi la acest aspect. Incepe decorarea din partea de sus a bradului si adauga mai multe obiecte de acest tip pe masura ce ajungi la ramurile de jos, unde copacul este mai bogat. De la beteala clasica pana la cea fancy, exista o multime de modele cu care poti sa jonglezi atunci cand impodobesti bradul. Lasa-le sa atarne firesc pe ramurile lui si cu siguranta vei obtine rezultatul dorit.