Cum sa va conectati la orice Wi-Fi fara a avea nevoie de o parola

In zilele noastre, oriunde s-ar afla, utilizatorii de smartphone-uri cauta sa se conecteze la retea pentru a profita din plin de internet. Toata lumea stie acest celebru refren de a cere parola Wi-Fi sau aceasta frustrare grea de a nu avea acces la o conexiune buna.

Vesti bune: nu este nevoie sa treci prin intermediul unui prieten sau membru al familiei pentru a accesa Internetul si nici sa ceri parola pentru a utiliza reteaua cea mai apropiata de locatia ta. Iata trucul suprem pentru a obtine Wi-Fi gratuit pe telefonul mobil Android. Fara a fi nevoie sa introduceti parola!

Cum se conecteaza un smartphone Android la o retea Wi-Fi fara o parola?

Doriti sa va conectati telefonul mobil Android la o retea Wi-Fi, dar nu stiti parola? Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa urmati acesti pasi:

Intrati in setarile smartphone-ului dvs. Android.

Apoi accesati Wi-Fi.

Faceti clic pe numele retelei care este conectata. In acest moment, veti observa o fila care spune „Cod QR Wifi”.

Acum tot ce trebuie sa faci este sa accesezi reteaua Wi-Fi a celui de-al doilea telefon mobil si sa scanezi codul QR care a fost afisat.

Odata ce ati facut acest lucru, ambele telefoane mobile vor fi conectate la reteaua Wi-Fi fara ca dvs. sa fiti nevoiti sa introduceti parola. Apoi, puteti partaja conexiunea cu alte persoane urmand aceeasi procedura.

Cum sa imbunatatesti semnalul Wi-Fi in casa ta?

Iata cateva sfaturi pentru a optimiza si a profita la maximum de performanta Wi-Fi pentru a va bucura confortabil de toate activitatile dvs. pe internet:

Cel mai bun mod de a va bucura de serviciul dvs. de Internet este sa conectati direct, printr-un cablu de retea, toate dispozitivele care consuma cele mai multe date, precum televizoarele inteligente, computerele si consolele de jocuri video. Asa vei reusi sa decongestionezi reteaua Wi-Fi de acasa.

Deoarece semnalul Wi-Fi nu este proiectat sa treaca prin pereti, tavane, usi si alte obstacole, raza sa depinde in mare masura de plasarea sa corecta. De aceea se recomanda amplasarea routerului intr-un loc potrivit, fara nici un obstacol, pentru a favoriza o propagare adecvata a semnalului.

Pentru ca Wi-Fi sa ajunga corect in toate camerele din casa, este recomandat sa instalati si extensii de semnal. De exemplu, repetoarele Wi-Fi 360° Claro optimizeaza foarte mult raza semnalului wireless datorita tehnologiei lor.

Bine de stiut : trebuie intotdeauna avut in vedere ca viteza contractuala a serviciului de Internet va fi distribuita intre toate dispozitivele conectate in acelasi timp acasa. Prin urmare, este important sa achizitionati un plan de internet adaptat nevoilor dumneavoastra.