Cristina Siscanu, mesaj emotionant pentru fiul lui Madalin Ionescu care a implinit 18 ani: ”Lacrimile imi curg siroaie”

Fiul lui Madalin Ionescu din prima casnicie, Filip, a implinit pe 7 decembrie, frumoasa varsta de 18 ani. Cu aceasta ocazie, Cristina Siscanu, femeia care-l creste de cand avea doar 6 ani, a postat un mesaj emotionant pe contul de Instagram .

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit in anul 2011 si, tot de atunci,vedeta a devenit mama vitrega pentru cei doi copii din prima casnicie ai prezentatorului.

Cristina Siscanu, mesaj emotionant pentru fiul lui Madalin Ionescu:

”La multi ani, baiatul meu iubit! 18 ani… un ochi imi rade si altul imi plange. Parca a fost ieri cand m-ai luat de mana in parc si ne-ai pus, pe mine si pe tatal tau, sa ne tinem de mana. Si de atunci suntem impreuna, de atunci am devenit mama. Aveai 6 ani…

Lacrimile imi curg siroaie cand scriu aceste randuri… Si astazi mai simt revolta impotriva destinului: de ce trebuie sa duci o asemenea povara? Te iubim enorm si ne dorim din suflet sa fii fericit.

Ne inseninezi zilele cu fata ta solara si cu zambetul larg. Iti doresc tot binele din lume si voi fi mereu alaturi de tine! Esti un copil special, am crescut alaturi de tine si am invatat lectia rabdarii si a iubirii neconditionate. ❤️❤️”, a scris Cristina Siscanu, pe pcontul de Instagram, in ziua in care Filip implineste 18 ani.