Cristina Demetrescu a facut anuntul despre Putin: „Anul 2023 grabeste foarte mult lucrurile. Harta lui Putin e rasturnata!”

Astrologul Cristina Demetrescu a facut noi predictii despre Putin si despre razboiul din Ucraina.

Lucrurile nu merg in reusita unei negocieri, dar in 2023 sunt conditii ca sa se schimbe regimul de la Moscova si razboiul sa se termine, a mentionat Cristina Demetrescu.

„Lui Putin nu i-a iesit nimic din ce a calculat. Si nu indrazneste nimeni sa-l contrazica. Toata lumea canta cum vrea el. Sunt niste oameni care vor rasufla odata cu plecarea lui.

Evenimentele se termina mult mai greu in contextul energiilor uraniene. Spre deosebire de anul acesta in care a mers foarte greu, foarte dilatat, anul viitor grabeste foarte mult lucrurile.”, spus celebrul astrolog.

Odata cu Jupiter care intra in zodia Berbecului, omenirea o ia de la zero

„Vom depasi criza si evenimentele se vor derula mult mai repede, nu ca pandemia care a durat foarte mult. Probabil ca anul viitor va veni cu o inchidere. Intrarea lui Saturn in Pesti nu aduce elemente ca pandemie sau ce am mai avut, este un fel de mantuire care va veni cu sacrificii, ne pune in situatia sa fim mai buni si are rolul sa inchida o etapa grea a omenirii.

Planetele se desfac in jurul datei de 31 decembrie. Aspectele imprevizibile se termina.

Revenind la Putin, ceea ce face el nu este bine si atunci urmeaza caderea de pe sarma. Este posibila oricand. Este zodia Balanta, este un om puternic la baza. Sunt oameni cu capacitate de hipnoza, de frica, de prostire a celor din jur”, a mai spus Cristina Demetrescu la Realitatea PLUS.