Cine este si cum arata mama lui Fuego. Multa lume credea ca este Irina Loghin.

Fuego, cunoscut si sub numele sau real Paul Surugiu, este cunoscut de intreaga tara. Totusi, sunt putini oameni care stiu cum arata mama sa, Eugenia. Aceasta a fost si este mereu alaturi de artist, sustinandu-l in toate proiectele sale.

Artistul a transmis un mesaj plin de emotie dedicat mamei sale.

Fuego, despre mama sa: ” Este eroina mea.”

In general, Fuego a preferat sa-si tina viata personala la distanta de ochii curiosilor. Totusi, din repertoriul sau nu lipsesc cateva piese dedicate mamei sale, pe care o considera o adevarata eroina.

Publicitate

Artistul a marturisit pe platformele de socializare ca nu i-a multumit suficient pentru ceea ce este astazi si pentru invataturile primite de la ea.

„Mama mea, Eugenia, este fara doar si poate, eroina mea. Si-a sacrificat destinul, a cladit si nu a cerut niciodata lauri pentru asta. A inteles ca viata ei este formarea mea si nu a ezitat niciodata in indeplinirea acestui vis special. Parca de fiecare data mi se pare ca nu-i multumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a invatat, pentru tresaririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu si care ma intelege, ma asculta si-mi ofera cele mai calde si sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu in viata, a renuntat la multe din visele ei, a muncit si mi s-a dedicat in totalitate, luptand cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toti acesti ani. M-a sustinut neconditionat, mi-a deschis porti, a avut grija de mine si cred din suflet ca i-am implinit asteptarile!

Dincolo de asta, mama e si ea un personaj, comic, cu replici surprinzatoare la orice, mereu pusa la punct cu toate informatiile si cu drag de ce-i frumos si special. Imi doresc pentru ea sanatate, liniste, fericiri si clipe aproape de ea, cat mai mult timp cu putinta. Multumesc, mama! Si cred ca si voi ar trebui sa le multumiti mamelor pentru fiecare rasarit deplin. Iar cei care nu le mai aveti, sa va ganditi la ele ca la luminile ce va infrumuseteaza chipul. #PaulSurugiuFuego”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

Articolul continuă după reclame

Mama lui Fuego a facut sacrificii pentru ca el sa studieze si sa devina artist.

De-a lungul timpului, Paul Surugiu a afirmat de mai multe ori ca are o legatura extrem de puternica cu mama sa. Ei isi ofera sprijin moral reciproc chiar si acum, dupa atatia ani. Artistul marturiseste ca femeia care l-a adus pe lume a facut sacrificii considerabile pentru ca el sa-si urmeze visul, sa studieze si sa devina artist. Drept rasplata, acum, Fuego se asigura ca mama sa nu are nevoie de nimic.

Fuego si-a dus parintii in numeroase locuri frumoase din lume: „Am cautat mereu sa-i fac mandri si fericiti.”

Paul Surugiu si-a luat parintii in diverse vacante, in unele dintre cele mai frumoase locuri de pe pamant. El explica ca a luptat intotdeauna pentru a-si face parintii mandri de el.

„Sigur ca dupa ce am reusit sa ajung unde ne-am propus, dupa ce am avut succes, am incercat sa le fac o multime de bucurii alor mei. In primul rand, am incercat sa fac in asa fel, acum multi ani, ca mama sa iasa la pensie si sa nu mai lucreze, asigurandu-i eu un venit lunar, ca sa nu mai aiba nici o grija. Mai apoi, i-am dus sa viziteze o multime de locuri din lume, in vacante de poveste. Am incercat sa-mi fac parintii mandri si fericiti, ca uite, copilul lor a reusit sa le faca astfel de impliniri! Apoi azi, mama mea nu are dorinte majore. O bucura lucrurile mici, daruri de suflet, dulciuri si desigur, cel mai important, prezenta mea!”, spunea artistul.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.