Cine este, de fapt, Alexandru Pargaru de la Romanii au talent 2022. Tanarul arata la 30 de ani precum un copil

Alexandru Pargaru este unul dintre concurentii de la „Romanii au talent” 2022, un tanar de 30 de ani care are o poveste de viata impresionata. De ce pare mai mic?

Candidatul emisiunii de la talent de la Pro TV va urca pe scena show-ului in editia de vineri, 11 februarie 2022, unde le va explica celor patru jurati de ce arata ca un copil.

Alexandru Pargaru s-a nascut in anul 1992. Parintii acestuia erau destul de ingrijorati cand acesta avea varsta de 2 ani si abia vorbea cu ei. Totul continua treptat urmatorii ani, iar povestea devine interesanta prin faptul ca la un moment dat a inceput sa spuna ca diferite sunete au culori aparte, unele erau verzi, altele albastre. Pe la varsta de 5 ani, parintii au sesizat ca fiul lor, Alexandru Pargaru, avea un corp firav si inca nu daduse semne evidente de crestere, conform BZI.

La aproape 30 de ani acesta poate fi foarte usor confundat cu o persoana mult mai mica din cauza unei tumori cu care a fost diagnosticat la varsta de 5 ani.

Cine este Alexandru Pargaru de la Romanii au talent 2022. De ce pare mult mai mic

Parintii lui l-au dus la un consult medical, iar dupa examinarile facute s-a observat ca acesta prezinta la nivelul sistemului nervos, o tumora. Diagnosticul pus de catre specialisti a fost craniofaringiom adamantinomatos.

La doar 7 ani a fost operat in cadrul Clinicii de neurochirurgie din Cluj Napoca. In timpul operatiei s-a observat ca tumora era calcifiata (intarita), iar extractia sa a fost declarata un succes absolut.

Regulat, de atunci, are parte de consultatii, iar spre fericirea tuturor, nu apare niciun semn de revenire. La varsta de 10 ani deja era foarte cunoscut prin tara pentru vocabularul dezvoltat si impresiona lumea din jur prin felul sau foarte matur de a vedea lumea, unii spunand ca vorbeste ca un batran intelept ce a primit un corp tanar.

Parintii l-au plimbat de la un psiholog la altul, pentru a putea intelege ce se intampla cu fiul lor, iar raspunsul pe care l-au primit de fiecare data este ca fiul lor este complet sanatos, iar inteligenta sa este una peste medie.

Alexandru a fost atras de arta, asemeni parintilor sai, dar si de poezie si muzica. Alexandru Pargaru a devenit viral in urma cu ceva timp pe platforme precum 9gag si Facebook cu niste secvente din interviurile pe care le-a avut, in jurul anului 2010, in cadrul mai multor emisiuni TV.

La cei 30 de ani ai sai, inca neimpliniti, se afla in topul celor mai cunoscute persoane ce folosesc medicina alternativa in scopul vindecarii. De cativa ani acesta este cunoscut prin tara pentru cristaloterapie. Un domeniu in care s-a axat dupa ce si-a terminat studiile in cadrul terapiei ocupationale.

Alexandru Pargaru, aplaudat furtunos la Romanii au talent

Concurentul de la emisiunea de talent de la Pro TV, Alexandru Pargaru si-a spus povestea de viata si a starnit controverse cu numarul pus in scena.

Cel care a fost curios sa afle cine este si cu ce se ocupa tanarul a fost Mihai Bobonete. Juratul a acceptat sa urce pe scena, sa faca parte din numarul concurentului cu care a avut, ulterior, un schimb de replici surprinzator si amuzant, pe alocuri.

„Alexandru, 2 secunde. Tu esti mana in mana cu Cel de Sus? Avem 5 minute sa vorbim despre Domnul nostru Iisus Hristos?”, ii spune actorul concurentului.

„Noi toti suntem mana in mana…Invit aici, alaturi de mine, pe domnul Bombonel!”, a completat Alexandru Pargaru la „Romanii au talent”.