Chef Catalin Scarlatescu a juns pe patul de spital. Imaginea care i-a ingrijorat pe fani

Chef Catalin Scarlatescu si-a surprins fanii,  postand o fotografie de pe patul de spital, bandajat la ochi si cu branula in mana.

Ce a patit fostul jurat de la „Chefi la cutite”.

Fostul jurat de la „Chefi la cutite”, a postat pe contul sau de Instagram, o fotografie care i-a pus pe jar pe fani. Cunoscutul bucatar s-a pozat pe patul de spital, cu ochiul bandajat si branula in mana. Desi nu a dat detalii, totusi a scris in descrierea fotografiei:

„Am avut oaspeti. Sa vedeti cum arata ei”, etichetandu-i pe fostii sai colegi, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Comentariile de la fani au aparut  imediat. Scarlatescu nu a oferit pana la acest moment prea multe detalii. Mesajele de sustinere au curs lant.

„Multa sanatate”, „Sanatate multa si recuperare rapida”, „Nu mor caii cand vor cainii!”, „Bunul Dumnezeu sa te aiba in grija, vindecare grabnica!”, „Sper ca sunteti bine!”, „Aualeu! Sanatate, Chef!”, „Ce ai patit chef Catalinnn????Sanatate cu carul..!!! A sarit uleiul din tigaie??? 😂😂😮😮Sanatate!!! Ce ai patit chef Catalinnn????

Sanatate cu carul..!!!❤️❤️❤️❤️❤️ Daca mai vin hotii pe la dumneavoastra, trimite-ti si la mine sa imi ia datoriile 😂, insanatosire grabnica Chef 😍”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de Catalin Scarlatescu pe Instagram, din partea fanilor sai.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.