Ce semne zodiacale isi vor schimba viata pentru totdeauna dupa eclipsa Marii Mutatii din 5 mai 2023

Impactul pe care eclipsa de Luna( eclipsa Marii Mutatii), il va avea asupra unor persoane din cinci semne zodiacale diferite, dupa data de 5 mai 2023. Conform astrologului Yulia Lifanova, acest eveniment astronomic va aduce schimbari semnificative in viata acestor persoane si le va determina sa-si reevalueze prioritatile.

BERBEC

Astfel, pentru cei nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului, eclipsa de Luna va duce la o transformare in gandire si la o imbunatatire a fortei interioare. Ei vor descoperi ce este cu adevarat important in viata lor si isi vor canaliza resursele catre aceste prioritati. De asemenea, se vor produce schimbari in viata lor sentimentala, in special in privinta relatiilor existente.

TAUR

Pentru cei nascuti sub semnul Taurului, eclipsa Marii Mutatii va aduce transformari puternice la nivelul interiorului lor. Ei vor descoperi lucruri noi despre sine si vor gasi armonie in viata lor. De asemenea, se vor produce schimbari in viata sentimentala, cu posibilitatea de a face pasi importanti precum casatoria sau nasterea unui copil, dar si cu posibilitatea de a pune punct unor relatii nesanatoase.

Publicitate

Astrologul Yulia Lifanova mentioneaza ca unii nativi din semnul Taurului ar putea fi atrasi de practici spirituale si de psihologie, si vor explora laturi mai subtile ale existentei.

LEU

Incepand cu 5 mai, viata Leilor se va schimba pentru totdeauna

Eclipsa marelor mutatii va influenta viziunea asupra lumii a semnului zodiacal. In primul rand, acest lucru este legat de aparitia unor oameni interesanti in societate.

Leii se asteapta la o intalnire cruciala. Si nu este vorba de dragoste. Aceasta poate fi un psiholog, un coach, un mentor spiritual sau doar un prieten cu interese comune. Cel mai important lucru este ca Leii nu vor mai putea gandi si trai asa cum au facut-o inainte. Ei vor incepe sa se cunoasca mai profund si sa studieze lumea intr-un mod mai profund.

BALANTA

Coridorul eclipselor va schimba viata Balantelor pentru totdeauna

Eclipsa solara din 20 aprilie a declansat un ciclu de schimbari placute in relatiile de iubire. Inainte de 5 mai, Balantele pot intalni o persoana care le va schimba perceptia asupra iubirii si relatiilor. Si cel mai interesant se va intampla in timpul verii. Vesti bune, fapte nebunesti si surprize placute asteapta Balantele.

Reprezentantii semnului zodiacal care deja au o familie vor putea sa se bucure de compania persoanelor apropiate. Relatiile lor vor deveni mai puternice. Este posibil sa apara dorinta de a avea un copil sau un animal de companie. Se observa ca transformarea Balantelor, stabilita de eclipsa marelor mutatii, se va incheia complet doar in 2025.

SCORPION

Viata Scorpionilor se va schimba pentru totdeauna

Relatiile amoroase si intelegerea nevoilor lor adevarate vor fi aduse in prim plan. Scorpionii vor intelege mai usor ce viitor vad alaturi de partenerul lor si daca sunt pregatite sa faca urmatorul pas. De aceea, pentru reprezentantii acestei zodii, in urmatorii doi ani, sansele de a se casatori, a construi o familie sau, dimpotriva, de a rupe relatiile toxice, vor creste.

Este important ca Scorpionii sa acorde atentie sanatatii lor. Incepand cu 5 mai, va fi mult mai usor sa-si schimbe stilul de viata, sa introduca obiceiuri sanatoase si sa renunte la cele daunatoare. De asemenea, este important sa reactioneze la timp la disconfortul din organism.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.