Ce se afla in pachetele impartite de Anamaria Prodan la parastasul mamei sale

Anamaria Prodan i-a facut parastas mamei sale, Ionela Prodan, iar continutul pachetelor impartite la pomana a fost ales dupa preferintele regretatei cantarete de muzica populara.

Impresara a mers de Sfantul Ion la Cimitirul Bellu, tinand sa marcheze onomastica mamei sale, chiar si dupa trecerea acesteia in nefiinta.

O ochii plansi, vedeta si-a amintit momentele pe care le-a petrecut alaturi de Ionela Prodan si a vorbit despre lectiile de viata pe care le-a primit de la aceasta, pe care le respecta si acum cu sfintenie: „Stiu ca este acolo cu mine mereu!”

Publicitate

Ce se afla in pachetele impartite de Anamaria Prodan

Impresara a ales sa puna in pachetele pe care le-a impartit la Cimitirul Bellu toate mancarurile preferate ale mamei sale, de la caviar, la rodii.

„Mamei mele ii placeau foarte tare icrele negre. Am pus in pachete exact ce manca ea. Nu am facut din asta o stire. Nu m-a interesat ce comenteaza lumea.

Articolul continuă după reclame

Am impartit tuturor ceea ce iubea ea. Atat si nimic mai mult. Pentru mama mea si in amintirea ei nimic nu este prea mult sau prea scump”, a spus Anamaria Prodan potrivit a1.ro.

Gabriela Lucutar, cel mai in voga maestru de ceremonii funerare, declara anul trecut pentru o publicatie mondena cum a ales sa organizeze acest eveniment:

„Cum era ziua ei de nastere, si, cum stiam ca Ionela Prodan iubea mancarea romaneasca si dulciurile, romanesti sau exotice, Anamaria voia sa faca ceva special. Eu, cum sunt atenta la doleantele clientilor mei, mai ales cand vine vorba de prieteni de-ai mei, asa cum e Anamaria Prodan, cand am vorbit cu ea despre parastas, spunea ca i-ar placea sa fie ca pe vremuri, atunci cand Ionela Prodan petrecea cu prietenii si familia, la ziua ei.

Ea credea ca e imposibil, dar chiar daca e foarte greu sa organizam, vom face asa cum si-ar fi dorit regretata ei mama. Nu i-am zis ca facem pana nu stiam sigur ca este posibil, dar am rezolvat. Nici Anamaria nu se asteapta sa fie ce se pregateste.”

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.