Ce salariu primesc Bontea, Scarletscu si Dumitrescu la Masterchef: Suma este colosala

Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu si Florin Dumitrescu, celebrul trio de bucatari desavarsiti si iubiti de publicul roman, revin in lumina reflectoarelor la emisiunea MasterChef, difuzata pe ProTV.

Producatorii de la ProTV sunt extrem de increzatori ca participarea celor trei bucatari celebri in emisiunea MasterChef va atrage o audienta considerabila. Astfel, pentru a-i readuce in show-ul care i-a consacrat, conducerea postului TV le-a facut oferte financiare extrem de generoase.

Conform unor informatii, se pare ca bucatarii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu primeau in jur de 300.000 de euro pe an de la Antena 1 pentru participarea lor in emisiunea „Chefi la cutite”. Cu toate acestea, chiar si cu sumele generoase primite, cei trei se simteau frustrati de faptul ca veniturile imense din publicitate nu li se reflectau in compensatiile personale.

Publicitate

Salariul colosal pe care il primesc Bontea, Scarletscu si Dumitrescu la Masterchef

ProTV a luat decizia de a oferi o remuneratie dubla celor trei chefi pentru a-i convinge sa paraseasca „Chefi la cutite” si sa se intoarca la MasterChef, emisiunea care i-a consacrat acum aproximativ 12 ani. Astfel, suma propusa ar insemna ca cei trei chefi sa primeasca 600.000 de euro pe an la ProTV. In cifre lunare, acest lucru se traduce prin aproximativ 20.000 de euro pentru fiecare bucatar, conform Cancan.

Articolul continuă după reclame

Printr-un comunicat oficial, postul de televiziune a confirmat incheierea unui acord care marcheaza intoarcerea celor trei chefi la emisiunea care i-a consacrat acum 12 ani. Intr-un raspuns entuziast, cei trei jurati si-au exprimat bucuria de a reveni pe platourile de filmare si de a se reuni intr-o noua aventura culinara.

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uita niciodata. Aici a inceput totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele intalniri cu cei pasionaţi de arta culinara, aici am dat primele şorţuri, aici am reuşit sa gasim primii bucatari printre amatori, care azi activeaza cu succes in domeniu”, a spus Sorin Bontea, citat de ego.ro

„MasterChef este formatul care ne-a lansat şi care a dat tonul show-urilor culinare in Romania. Este prima noastra iubire şi provocare, iar pasiunea pentru mancare, care s-a plantat in casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toţi sa dezvoltam o intreaga industrie”, a spus Florin Dumitrescu, potrivit aceleasi surse.

„Aceasta revenire e ca atunci cand, dupa foarte, foarte mult timp, te intorci acasa şi revezi locurile natale, acelea in care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluţionat gastronomia in Romania şi imi doresc ca noii concurenţi sa vina cu mult curaj, avem nevoie de toţi rebelii din bucatarie, avem nevoie de toata mancarea buna şi de cei care vor sa ne impresioneze cu adevarat”, a declarat Catalin Scarlatescu.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.