Ce mai face Cristi Tabara. Jurnalistul sufera de o boala incurabila

In prezent, Cristi Tabara se dedica unei noi directii, departe de lumina reflectoarelor, ca urmare a unei boli grave care a afectat cursul intregii sale vieti.

Cristi Tabara a fost o figura prominenta in jurnalismul romanesc, fiind recunoscut in special in prima parte a anilor 2000. Totusi, implicatiile unui scandal si diagnosticul unei boli severe l-au determinat sa se retraga pentru o perioada din activitatea publica.

A fost acuzat de agresiune sexuala asupra fiicei sale vitrege, iar aceasta perioada de criza a marcat o schimbare semnificativa in viata sa. Timp indelungat, Tabara a fost o prezenta constanta pe ecranele televizoarelor, remarcandu-se prin profesionalismul sau in jurnalism.

Publicitate

Cristi Tabara, singurul om care a inlocuit-o pe Andreea Esca la Pro TV

A fost singurul care a ocupat locul Andreei Esca la pupitrul stirilor de la PRO TV pentru o perioada de doua luni.

Articolul continuă după reclame

Cu toate acestea, in ultimii ani, a fost nevoit sa se retraga din lumina reflectoarelor din cauza diagnosticului de Sindrom Cushing, o afectiune rara si grava. Aceasta boala nu poate fi tratata complet, ci doar tinuta sub control cu ajutorul medicamentelor.

Efectele Sindromului Cushing, boala de care sufera jurnalistul, au afectat nu doar viata sa profesionala, ci si cea personala. Obezitatea, acneea, infertilitatea, osteoporoza, hiperglicemia, anxietatea si depresia sunt printre simptomele principale ale acestei afectiuni. Prima sa sotie a recunoscut ca Sindromul Cushing a avut un impact asupra vietii lor de cuplu, conducand la sfarsitul casatoriei, scrie cancan.ro.

In lupta sa impotriva Sindromului Cushing, Cristi Tabara a adoptat o dieta stricta, reusind sa piarda 60 de kilograme. Cu toate acestea, greutatea sa continua sa oscileze. Chiar si in fata acestei afectiuni dificile, el incearca sa duca o viata cat mai normala posibil. A ales sa se mute la Chisinau alaturi de actuala sa sotie si continua sa fie prezent pe micile ecrane in Republica Moldova. Desigur, aceasta perioada nu i-a fost usoara, insa jurnalistul persista in pasiunea sa, continuand sa fie realizator TV in ciuda provocarilor cu Sindromul Cushing.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.