Catalin Botezatu, adevarul despre femeia cu care a fost surprins la Monaco: „Contesa mea”

Catalin Botezatu a vorbit despre femeia alaturi de care a fost surprina la Monaco. Celebrul designer a fost invitat la evenimentul unde au participat chiar si printese, organizat pentru Printul Albert de Monaco.

Catalin Botezatu,  despre femeia alaturi de care a fost surprins la Monaco

Bote a marturisit ca femeia misterioasa alaturi de care a fost surprins este Constance, o buna prietena, nu o iubita, asa cum au crezut fanii cand au vazut imaginile.

„M-am simtit ca de obicei bine! Spun asta, deoarece am mai fost la un astfel de bal, cu un an in urma, organizat de aceasi doamna. Este vorba despre o celebritate in domeniu, Delia Grace Noble. (…) Este vorba despre Constance, o buna prietena de-ale mele, cum ii spun eu „Contesa mea”, este o adevarata doamna, o adevarata celebritate”, a marturisit Catalin Botezatu, potrivit spynews.

Publicitate

„A fost si este o adevarata personalitate, cu foarte multa putere din toate punctele de vedere. Este extrem de elevata, extrem de distinsa, pe care o cunosc de aproape doi ani, dar nu am facut un can-can din asta”, a mai spus celebrul designer.

Desi fanii se gandeau ca, in cele din urma, Catalin Botezatu s-a indragostit, iata ca celebrul designer a facut lumina in acest caz.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.