Catalin Botezatu, adevarul despre femeia cu care a fost surprins la Monaco: „Contesa mea”

Catalin Botezatu a vorbit despre femeia alaturi de care a fost surprina la Monaco. Celebrul designer a fost invitat la evenimentul unde au participat chiar si printese, organizat pentru Printul Albert de Monaco.

Catalin Botezatu,  despre femeia alaturi de care a fost surprins la Monaco

Bote a marturisit ca femeia misterioasa alaturi de care a fost surprins este Constance, o buna prietena, nu o iubita, asa cum au crezut fanii cand au vazut imaginile.

„M-am simtit ca de obicei bine! Spun asta, deoarece am mai fost la un astfel de bal, cu un an in urma, organizat de aceasi doamna. Este vorba despre o celebritate in domeniu, Delia Grace Noble. (…) Este vorba despre Constance, o buna prietena de-ale mele, cum ii spun eu „Contesa mea”, este o adevarata doamna, o adevarata celebritate”, a marturisit Catalin Botezatu, potrivit spynews.

„A fost si este o adevarata personalitate, cu foarte multa putere din toate punctele de vedere. Este extrem de elevata, extrem de distinsa, pe care o cunosc de aproape doi ani, dar nu am facut un can-can din asta”, a mai spus celebrul designer.

Desi fanii se gandeau ca, in cele din urma, Catalin Botezatu s-a indragostit, iata ca celebrul designer a facut lumina in acest caz.