Carmen Tanase, asa cum nu ati mai vazut-o pana acum. Fanii au reactionat imediat

Carmen Tanase este una dintre cele mai iubite actrite din Romania. Telespectatorii romani, dar si colegii actritei sunt uluiti de profesionalismul ei. De curand, Catalina Grama i-a dedicat o postare pe Instagram, prin care isi exprima admiratia.

Carmen Tanase si Catalina Grama (Jojo) au fost fotografiate de Jorge la un eveniment, iar aparitia lor in rochii elegante de seara a starnit entuziasmul fanilor pe retelele sociale. Imaginea a fost insotita de un text, scris de Jojo:

„Maiestria in cea mai frumoasa forma a ei! @carmentbrana (nr. Carmen Tanase). Va pupam si va asteptam de la 20.30 cu un nou episod din @clanulserial”.

„Topita in privirea ei”, a mai adaugat Jojo in descrierea pozei de la Insta Stories.

Fanii actritelor au reactionat imediat cu zeci de comentarii de apreciere. „Sunteti superbe si foarte talentate!” , „Deosebite!! Va multumesc pentru fiecare seara de luni!”, „Doama Carmen sunteti minunata” , „Sunteti wow…. Felicitari”, „Tablou!”, sunt doar cateva dintre mesaje.

Carmen Tanase si Catalina Grama joaca impreuna in serialul „Clanul”,de la PRO TV . Personajul pe care Carmen Tanase il interpreteaza in Clanul este cel al unei femei care a trecut prin multe obstacole de-a lungul vietii.

„Este o femeie care a pierdut foarte mult in viata, a avut de suferit si asta se vede, adica a lasat urme adanci. Eu in ultima vreme facand mai mult personaje de comedie, acum trebuie sa ma intorc la partea aia dramatica si chiar tragica”, a spus Carmen Tanase despre personajul Luminita Achim.

Catalina Grama interpreteaza rolul Magdei, sotia sefului de clan mafiot.