Carmen Harra a facut previziuni incredibile despre Kate Middleton: „Codul ei de viata nu o ajuta foarte mult…”

Carmen Harra a vorbit despre starea de sanatate a lui Kate Middleton si a facut referiri si la relatia ei cu Printul William. Aceste profetii includ si discutii despre eventualele dificultati din familia regala a Marii Britanii.

Recent, familia regala a traversat momente grele, dupa ce Kate Middleton a facut un anunt vineri seara despre un diagnostic extrem de grav, mai exact, cancerul. Aceasta perioada dificila a provocat o serie de speculatii si zvonuri, mai ales dat fiind faptul ca printesa de Wales nu a mai fost prezenta in spatiul public in ultimele luni.

Conform Wowbiz, Carmen Harra a facut profetii despre diagnosticul primit de Kate Middleton si despre posibilele provocari in casnicia ei cu Printul Mostenitor.

Publicitate

Carmen Harra sustine ca boala cu care se confrunta Kate Middleton va fi una evolutiva, insa este optimista ca va reusi sa depaseasca acest obstacol datorita puterii si ambitiei sale remarcabile.

In ceea ce priveste casnicia cu Printul William, clarvazatoarea afirma ca cei doi au trecut prin momente dificile, dar au o legatura extrem de solida, avand amandoi cifra 2 in destin.

Articolul continuă după reclame

Kate si William s-au intalnit intr-o alta viata

„In momentul in care intre doi oameni a aparut o ruptura, o tradare, e tot un fel de divort. Foarte greu se reconstruieste relatia. Oamenii cu functii importante nu renunta asa usor, daca ar fi fost oameni de rand, Kate si William ar fi divortat. La ei e mai greu, dar iata ca un divort nu poate insemna doar o hartie la notar.

Lovitura luata de Kate este dramatica! Cancerul ei, in intuitia mea, este destul de progresiv! Ii doresc sa se recupereze pentru ca are trei copii, a intrat intr-o familie grea.

Ea are o legatura karmica cu William, ei doi nu intamplator s-au cunoscut, au cifra 2 in destin.

Codul ei de viata nu o ajuta foarte mult, dar exista posibilitatea sa treaca peste aceaste incercare. Ii doresc din inima sa fie bine. A facut o interventie chirurgicala majora, nu avem coordonatele problemei, dar este un suflet bun.

Ea s-a nascut o fata simpla, dar s-a nascut sa ajunga aici. Ea si William s-au mai intalnit intr-o alta viata”, a spus Carmen Harra in cadrul emisiunii sale.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.