Care a fost, de fapt, cauza decesului afaceristului sibian Adrian Kreiner.

Au venit rezultatele autopsiei in cazul uciderii afaceristului Adrian Kreiner, care este cauza mortii. Anchetatorii cerceteaza casa omului sibian de afaceri, Adrian Kreiner, si au extins aria cautarilor.

Omul de afaceri a fost atacat de hoti, duminica noaptea, iar la spital a decedat, astfel ca investigatiile se fac pentru omor calificat, potrivit stirileprotv.

Anchetatorii au extins zona cercetarilor

Agresorii sunt inca in libertate si sunt cautati de fortele de ordine. Din aceasta cauza, a fost nevoie ca oamenii legii sa se intoarca la casa omului sa continue cercetarile, pentru ca nu exista inca niciun suspect.

Publicitate

„Se fac cercetari avansate pentru descoperirea tuturor categoriilor de urme: urme biologice, urme lasate de imbracaminte, lasate de instrumente sau alte mijloace prin care s-a facut efractia: fire de par, fibre textile”, a spus Crisan Lazureanu, expert criminalist.

Acestia au fost mai atenti la casa vecina de vis-a-vis in care nu locuia nimeni. Aparent, agresorii este posibil sa fi stat aici inainte de a da buzna peste barbat si familia lui. Au studiat programul lor, comportamentul lor, pentru a-si planifica atacul.

Concluzia procurorilor

Coordonatorul anchetei presupune ca acestia au intrat in casa barbatului prin garaj. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii dupa ce au analizat de mai multe ori imaginile de pe camerele de filmat, dar nu au reusit sa identifice criminalii.

Articolul continuă după reclame

Mai mult, pentru ca ei au dat lovitura noaptea, toata familia dormea, hotii i-au astupat fata lui Adrian pentru a nu face zgomot, apoi i-au legat mainile. Astfel, medicii legisti au observat ca barbatul a intrat in stop cardio cardiac, iar dupa resuscitari a mai fost tinut in viata de aparate.

Cauza decesului din acte este asfixia.

Coordonatul anchetei mai presupune ca a fost vorba si de un posibil atac la comanda.

In timp ce procurorul care se ocupa de caz crede cel mai mai mult in ipoteza unui jaf tragic, in familia lui Kreiner planeaza suspiciunea unui atac la comanda.

Reporter: „Credeti ca au actionat la comanda?”

Soacra lui Adrian Kreiner: „Parerea mea personala? Da! Au mai si furat, dar doar ca sa dea aspectul de furt. Si, nu vii intamplator in grup! Vii de unul singur, iti incerci norocul, ce poti fura…”

Reporter: „Dar l-a amenintat cineva?”

Soacra lui Adrian Kreiner: „Nu cunosc amanunte. Nu va pot spune… ancheteaza Politia. In casa la tine sa nu ai siguranta zilei de maine? Nici tu si nici familia ta? Asta e revoltator!”

Ce spune logodnica omului de afaceri?

”Cei care ne-au atacat duminica noaptea, in timp ce dormeam, prin faptele lor au reusit sa il omoare pe, iubitul meu, logodnicul meu, barbatul meu din ultimii 18 ani, Adrian Kreiner. Acum o ora a fost confirmat decesul, va multumesc pentru toate gandurile bune”, a scris, marti seara, pe Facebook, partenera victimei.

Nu s-a stabilit valoarea totala a pagubei, dar hotii au luat ce au prins, ceasuri de lux, bijuterii, dar se presupune ca valoarea este de peste 200.000 de euro.

Casa lui Adrian Kreiner, care se afla in apropierea casei lui Klaus Iohannis, este locul de pelerinaj la care vin prietenii, angajatii de la firma sa, colaboratori si familie.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.