Bianca Dragusanu, revoltata pe femeile naturale: „Le urasc pe cele care se…”

Bianca Dragusanu este revoltata pe femeile care se ingrijesc cu creme ieftine. Blondina spune ca ii place sa mearga in cabinetul medicului estetician, sa incerce toate procedurile care apar.

„Eu sunt dependenta de clinicile de infrumusetare si de operatiile estetice, de botox, de acid hialuronic.

Eu si cand nu imi fac ceva, tot ma gandesc sa fac ceva. Eu si in pauzele mele cand nu fac si deja au trecut vreo 2 ani sau 3, mi-am facut doar botox care e ceva superficial, sau acid hialuronic, care la fel.

Am sunat doctorita si am zis ca vreau sa vin la Cluj sa fac pentru ca a adus aparatul acesta genial despre care am citit recenzii superbe. Si i-am spus ca mai vreau sa-mi fac ceva la buze, si a zis ‘Eu nu-ti mai bag la buze nimic’ si am zis ‘Nu, de data asta vreau sa-mi scoti ce mi-am bagat eu acum 22 de ani’. Si anume bioalcamid, care s-a granulat asa ca niste bobite de orez pe care eu le simt, sunt palpabile.

Publicitate

Ele nu se vad, dar eu le simt si mi s-a pus pata pe ele. Nu mai vreau sa traiesc cu ele. Daca am trait 22, 23 de ani, pa, nu mai vreau. In momentul acesta nu mai vreau. M-am gandit eu sa fac asta si am zis ca eu stiu exact ce inseamna. O incizie, iei bisturiul, tai, se face anestezie locala cu xilina, tai cu bisturiul, faci incizie, scoti boaba de orez, ma cosi„, a spus Bianca Dragusanu, pentru Ciao.ro.

„Sunt imaginea unei clinici din Cluj, am o doctorita cu care rezonez foarte bine.

Am sunat-o pe doctorita mea, ea a primit un aparat care are 1000 de ace si introduce in piele colagen. Vreau sa imi fac pe la genunchi si pe coapse, pentru celulita. Intr-o anumita lumina am si eu celulita, pentru ca sunt om. Stiu si barbati care au celulita.

Mi-a zis ca o sa fiu inflamata si vanata, i-am zis sa stea linistita, daca am 7 zile la dispozitie, ma dezumflu, vanataia nu este problema, ma machiez, ma dau cu fond de ten, ma tencuiesc, e ok. A zis ca bine, dar o sa fiu vanata si umflata. Dupa asta o sa ma injectez cat vreau eu.

Sunt addicted cu asta si nu am nicio problema sa o spun, pentru ca eu urasc femeile care ele se dau cu crema de galbenele si sunt naturale, se dau cu ardei iute pe buze ca sa aiba buzele mai umflate. Crema de galbenele nu este genul meu si nici crema de ardei iute pentru ca pisca si nu face nimic„, a mai spus blondina.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.