Bebeto si Sarah, reactie incredibila dupa ce Laurentiu Reghecampf a anuntat nasterea fiului sau, Liam: „Face altul intr-o secunda”

La primele ore ale diminetii, a venit pe lume primul copil al cuplului Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc. Baietelul a venit pe lume cu o greutate foarte buna, primind din partea medicilor nota 10 la nastere.

La scurt timp a avut si Anamaria Prodan o reactie, dar si Bebeto (Laurentiu Reghecampf Jr.) si Sarah, fiica impresarei din relatia cu Tiberiu Dumitrescu. Anamaria Prodan a declarat ca ii doreste antrenorului sa aiba si mai multi copii, sa il intreaca pe Cristi Borcea, care are 9 copii cu 4 femei. „Sa-i traiasca si sa aiba grija macar de asta! Poate intelege de data asta ca un copil nu se face pe banda rulanta, oriunde, oricum, din orice pozitie si nu se lasa de izbeliste cand apare alta femeie. Familia si copiii sunt lucruri sfinte.“, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!

„Sa-i traiasca si sa-l creasca macar pe el, caci pe mine si fratele meu nici nu ne mai cunoaste. Pune poze cu noi de cand aveam 7 ani.”, a spus Reghe Jr.

Publicitate

„Sa-i traiasca si sa poata sa-l creasca, caci nu prea stie ce-s copiii. Se plictiseste repede de ei si face altul intr-o secunda.“, a a spus si Sarah Dumitrescu pentru sursa citata mai sus.

Laurentiu Reghecampf mai are doi baieti: Luca, fiul pe care il are cu prima lui sotie, Mariana, si Laurentiu Jr, fiul pe care il are cu Anamaria Prodan.

Asadar, Liam este al treilea baiat al antrenorului si a fost adus pe lume de Corina Caciuc, partenera lui Reghecampf, cea pentru care antrenorul a decis sa incheie relatia de aproximativ 15 ani pe care a avut-o cu Anamaria Prodan.

Liam, care e un nume de origine irlandeza, are semnificatia de protector neinfricat

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.