Bataie ca-n filme pe Valea Prahovei. Mai multe persoane s-au incaierat s-au incaierat pe DN1

Bataie ca-n filme pe Valea Prahovei. Aglomeratia de pe Valea Prahovei le-a intins nervii unor soferi care s-au luat la bataie din cauza ca unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate. Incidentul a avut loc luni dimineata, in localitatea Comarnic, la numai o zi dupa ce alti soferi s-au incaierat tot pe DN1, in Poiana Tapului.

Zece persoane s-au incaierat pe DN1, in zona Comarnic, iar printre progagonisti se aflau si doua femei. Una dintre acestea se afla in mijlocul altercatiei cu un copil mic in brate.

A fost chemata politia, iar batausii, soferii a trei masini isi un pasager, au fost gasiti si amendati. S-au ales si cu dosar penal.

Potrivit unui comunicat al politiei, incidentul a fost reclamat la 112 de catre un alt sofer.

Deplasati la fata locului, politistii nu au mai gasit persoanele implicate, acestea continuandu-si deplasarea. Au fost opriti insa mai tarziu in trafic, fiind identificati cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalti participanti la trafic.

Este vorba despre trei soferi cu varstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, si de un pasager in varsta de 28 de ani.

Barbatii au fost dusi la politie, unde le-a fost intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente. Au fost de asemenea amendati pentru provocare si participare la scandal in locuri sau localuri publice.