Barbatul care i-a fost alaturi Ionelei Prodan in ultimii ani de viata, rupe tacerea si spune adevarul despre Laurentiu Reghecampf: „Va divulg un mare secret”

Toni Antohi, barbatul care i-a fost alaturi Ionelei Prodan, a vorbit despre ceea ce i-a spus regretata solista, Anamariei Prodan, cu privire la Laurentiu Reghecampf.

Barbatul a povestit pentru FANATIK despre momentele pe care le-a petrecut alaturi de regretata cantareata.

Ionela Prodan era convinsa ca Laurentiu Reghecampf nu este potrivit pentru Anamaria

”Cand vine vorba de Laurentiu Reghecampf, Anamaria a primit sfatul, si va divulg un mare secret, de la Ionela. Ionela i-a spus ei: atentie, el nu e ceea ce pare”.

Publicitate

”Ionela i-a spus asa Anamariei: `El vrea sa se casatoreasca cu tine – sau, ca nu mai stiu exact, erau deja casatoriti – deci i-a zis ca s-a casatorit cu tine pentru ca te chema Anamaria si esti fiica Ionelei Prodan, pentru nume.

Altfel nu s-ar fi intamplat`. Iar comportamentul lui din ultima vreme demonstreaza ca asa a fost, ca Ionela a avut dreptate”, a mai spus Toni Antohi, pentru sursa citata mai sus.

”Le impacam pe Anamaria si pe Ionela”

”De fiecare data cand Anamaria se certa cu Ionela – se certau si sa impacau destul de des, ca mama si fiica – pe mine ma suna Anamaria. Nu ii dadeam sfaturi, eu interveneam sa impac partile, eram negociatorul. Si reuseam, pentru ca Ionela era impulsiva pe moment, dupa aceea ii trecea, isi cerea scuze. Daca ii cereai camasa de pe ea o dadea, asa era de generoasa, nu exista sa refuze”.

Toni Antohi, despre relatia cu Anamaria

”Noi vorbim in fiecare saptamana, mai putin cand Anamaria este plecata, doar atunci vorbim mai rar”, mai spune el.

De ce s-a certat Ionela Prodan cu Ion Dolanescu

”Se certa rau cu Dolanescu la sfarsitul spectacolelor cum sa isi imparta florile. Dolanescu voia sa ia trandafirii, iar Ionela nu il lasa. Ea ii lua pe toti, iar Dolanescu lua restul florilor, nu avea ce sa faca”, a spus Toni Antohi.

”Ionelei ii placeau foarte mult florile. I-am facut multe cadouri, dar e greu sa spun care i-a placut cel mai mult. De exemplu, cand nu o prea cunosteam, eram la inceput, inca nu stiam exact felul ei de a fi si modul in care priveste ea anumite aspecte ale vietii, nu am nimerit de fiecare data cu cadourile. Dar ea nu a zis nimic, a precizat, se bucura.. Dar cel mai mult se bucura cand ii duceam flori”, ne-a mai spus Toni Antohi.

Ultima aniversare a Ionelei Prodan

”Acum 5 ani era in spital, de ziua ei. Anamaria si cu Anca, mai ales ca stiam deja care va fi sfarsitul, s-au luptat cat s-a putut si au dus-o peste tot ca sa lungeasca, paleativ, viata Ionelei. Au reusit sa lungeasca cam un an si jumatate, cam atat a durat de cand am stiut. Stiam doar cativa ce are si ca nu exista scapare la pancreas.

In acele momente nu s-a mai gandit nimeni la cadouri pentru ziua ei. Dar, atunci, toti cei din familie am pus umarul sa ii facem petrecere de 70 de ani. Mi-aduc aminte cum, ea fiind foarte slabita, la un moment dat s-a ridicat de la masa si a inceput sa cante. A cantat cu o putere care m-a uluit, de parca se vindecase. Probabil, nu stiu daca o stia sau nu si nici nu am avut curajul sa o intrebam, si-a dat seama ca e ultima petrecere de ziua ei”.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.