Astrologul Cristina Demetrescu vine cu vesti proaste pentru urmatoarea perioada: „Destinul vine o data la 18 ani pe aceasta zodie”

Astrologul Cristina Demetrescu a facut a vorbit, la Antena 3, despre ceea ce se va intampla in urmatoarea perioada.

„Nu e o vara linistita. De unde atata vara linistita? Mai sunt si alte probleme pe planeta asta de care trebuie sa ne preocupam in afara de razboi. Si, intr-adevar, lucrurile cam asa s-au intamplat, dar as spune ca ce-a mai ramas din anul acesta, ca sa dau o perspectiva un pic mai ampla, cred ca septembrie si decembrie sunt mai linistite.

August este putin mai agitat. E o matrice formata dintre lunile, iulie si luna august, in care destinul, care practic creeaza anumite predestinari pe zodia Taurului, care este zodie de pamant, are legatura cu resursele pe care le folosim, are legatura cu aceasta criza de resurse si criza financiara despre care tot se vorbeste.

Publicitate

Destinul vine o data la 18 ani pe aceasta zodie. In 1929, cand a fost marea criza economica, de exemplu, destinul era tot in aceasta zodie. Sunt cicluri destul de normale, doar ca in aceasta perioada se intalneste cu planeta Uranus si, in zilele astea in care noi discutam, este o conjunctie la grad maxim intre destin, Uranus si Marte. Uranus si Marte se considera a fi, totusi, doi malefici care pe o zodie cum este Taurul, care necesita stabilitate, fiind o zodie venusiana care trebuie sa ne vorbeasca despre bine, despre liniste, despre abundenta, despre cu ce ne hranim, cati bani avem si asa mai departe, aceasta energie este destul de turbulenta si este o conjunctie istorica in care Uranus, fiind o planeta extrem de intempestiva si cu rol de a crea evenimente bruste, neasteptate, evident ca pe foarte multi ne poate lua prin surprindere.

Eu as zice ca aceasta hiperconjunctie vine cu efectele a ceea ce s-a intamplat practic cam de la sfarsitul anului trecut, adica tot acest an zapacit, agitat in felul in care s-a manifestat acum, din luna august incepe sa-si resimta efectele”, a spus Cristina Demetrescu.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.