Astrologii au facut anuntul! Zile periculoase din iulie 2022: „Vor intoarce planetele impotriva oamenilor”

In iulie 2022, sunt patru zile care vor fi periculoase. In aceste zile este necesar sa fii atent si sa urmezi cu strictete toate recomandarile astrologilor. Numai in acest fel se va putea preveni aparitia dificultatilor.

Zile care aduc pericole

5 iulie – Influenta lui Marte si Mercur

Aceasta zi este considerata cea mai periculoasa, deoarece doua evenimente semnificative vor avea loc simultan: Marte se va muta in zodia Taurului si Mercur in semnul Rac. Toate acestea „vor intoarce planetele impotriva oamenilor”.

Marte va fi in Taur pana pe 19. In aceasta perioada de timp, oamenilor le pot aparea diverse necazuri. Multi pot deveni fricosi, suspiciosi si neincrezatori. In cele mai multe cazuri, toate acestea vor fi nefondate, dar nu ar trebui sa va relaxati.

Mercur va aduce multe probleme si necazuri. Oamenii vor fi plictisiti, slabi si letargici. De aceea, data de 5 iulie 2022 nu este recomandata pentru a incepe o noua afacere. Aveti grija cand conduceti. Daca este posibil, aceasta zi ar trebui sa fie petrecuta intr-o atmosfera calma.

13 iulie – Superluna

O superluna este cea mai periculoasa fazaa lunii. Ea va fi aproape de Pamant si va incepe sa aiba o influenta puternica asupra tuturor aspectelor: starea lui de spirit, norocul, cariera si viata personala.

Multi se vor simti slabi, apatici, retrasi si nesociabili. Nimeni nu poate lua decizia corecta intr-o problema importanta. In aceasta zi, nu va asteptati la ajutor sau sprijin din partea prietenilor si a celor dragi. Fiecare va trebui sa se apere singur.

16 iulie – conjunctia Soarelui si Mercur

Unirea a doua corpuri ceresti este un fenomen nefavorabil. De aceea nu este recomandat sa parasesti zona de confort, sa pleci intr-o calatorie lunga si sa cheltuiesti multi bani. Umilinta este cel mai bun ajutor. Oamenii egoisti si ingamfati pot pierde tot ce au lucrat atat de mult timp.

Este posibil sa apara dificultati financiare, asa ca trebuie sa fii cerebral pentru a nu risipi bani. Pentru a nu provoca un conflict, ar trebui sa te controlezi.

28 iulie – Jupiter retrograd

Aceasta zi va fi ultima dintre toate cele periculoase. Pe 28 va incepe faza retro a planetei mari. In aceasta functie, va fi pana pe 24 noiembrie. Pe toata perioada se pot intampla multe necazuri.

Oamenii vor avea negativitate, depresie, anxietate, pierderea motivatiei, dorinta de a face orice de dragul fericirii lor va disparea. Cei care fac promisiuni in aceasta zi nu le vor tine, asa ca nu te baza pe astfel de oameni.