Astrologii anunta vremuri grele pentru acesti nativi. Luna Noua le intoarce vietile pe dos

Luna Noua va aduce cea mai dificila saptamana pentru trei semne zodiacale, in perioada 14-20 august 2023. Aceasta perioada aduce cateva momente in care perceptia este cheia modului in care intelegem ceea ce se intampla in jurul nostru.

Pentru cele trei semne ale zodiacului – Rac, Leu si Fecioara – aceasta saptamana poate fi un test, insa, asa cum subliniaza astrologii, nicio provocare nu este eterna, iar fiecare moment de experienta ne invata perceptia vietii.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Luna Noua in Leu umple Racul de speranta, dar tranzitul lui Uranus si a Lunii in opozitie cu Saturn poate provoca indoiala de sine. Astrologii il sfatuiesc pe Rac sa nu ia lucrurile prea in serios si sa invete sa nu mai puna totul la suflet. Este important sa realizezi ca dificultatile temporare vor trece, iar saptamana din 14 pana in 20 august va deveni mai stralucitoare daca accepti ce se intampla cu umor.

Leu (23 iulie – 22 august)

Sezonul Leului poate incepe sa scada, aducand momente de indoiala. Cu toate acestea, tranzitele favorabile precum Luna trigon Jupiter si sextil Venus ii amintesc Leului de importanta sa.

Astrologii subliniaza ca deznadejdea nu ar trebui proiectata asupra situatiei si nici macar dificultatile temporare nu sunt inca un dezastru. Acesta este momentul sa straluciti ca soarele la amiaza si sa profitati de oportunitati fara asteptari preconcepute.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Saptamana 14-20 august o poate face pe Fecioara sa se simta nesigura din cauza aspectelor Soarelui si Lunii fata de Uranus. Cu toate acestea, astrologii amintesc ca atitudinea poate distorsiona realitatea si indeamna Fecioara sa nu cedeze in fata pesimismului. Pentru a va imbunatati saptamana, este recomandat sa acordati atentie alimentatiei si somnului, precum si sa evitati gandurile negre inainte de culcare.

Tranzitele astrologice si influentele planetare pot crea provocari temporare pentru anumite semne ale zodiacului. Cu toate acestea, este important sa ne amintim ca viata este plina de suisuri si coborasuri, iar fiecare experienta ne invata cum sa percepem lumea din jurul nostru. Saptamana 14-20 august ofera ocazia de a va regandi atitudinea fata de dificultati, de a invata sa razi de tine si de a folosi momentele favorabile pentru a te dezvolta si a straluci.