Artist roman, in stare critica dupa un accident de munca. Adriana Bahmuteanu a facut anuntul: “Sunt in stare de soc”

Un cantaret roman se afla in stare critica la spital dupa ce a suferit un accident de munca. Adriana Bahmuteanu a oferit detalii despre incident. Ce a declarat jurnalista?

Un artist roman a suferit un accident grav luni seara, cazand de la inaltime la Centrala de la Cernavoda. In prezent, el se afla in stare critica si este intubat si ventilat mecanic. Adriana Bahmuteanu, care il cunoaste bine pe cantaret, a facut apel la rugaciuni pentru acesta.

Artistul care a cazut de la inaltime de la Centrala de la Cernavoda

Echipajele de salvare au intervenit rapid la locul accidentului de munca. Medicii l-au resuscitat timp de 15 minute inainte de a-l transporta cu elicopterul SMURD la Spitalul Judetean Constanta.

Publicitate

Este vorba despre Florin Decuseara. Starea lui este critica. Ce cauta la Centrala de la Cernavoda? Acesta lucra acolo ca tehnician si, intr-un moment nefericit, s-a aplecat peste o balustrada si a cazut de la o inaltime de 10 metri.

„La data de 18 iunie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Cernavoda s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca, la data de 17 iunie a.c., un barbat ar fi cazut de la inaltime in incinta centralei nucleare. Din cercetarile efectuate, politistii au constatat ca barbatul, de 47 de ani, s-ar fi aplecat peste o balustrada si ar fi cazut de la inaltime.

Cercetarile sunt continuate de politistii din cadrul Politiei Orasului Cernavoda sub aspectul savarsirii infractiunilor de neluarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca”, au transmis politistii, intr-un comunicat.

Articolul continuă după reclame

Adriana Bahmuteanu a spus ca il cunoaste bine pe solist si nu intelege cum a ajuns sa lucreze la centrala de unde a cazut. Jurnalista a dezvaluit ca Florin Decuseara a cantat la multe dintre evenimentele ei si crede ca ar fi putut trai foarte bine doar din muzica.

Adriana Bahmuteanu: „Sunt in stare de soc”

Totodata, jurnalista considera ca pandemia de coronavirus a afectat situatia financiara a lui Florin Decuseara. Adriana Bahmuteanu face apel la rugaciuni pentru recuperarea cantaretului.

„Imi pare rau ca trece prin aceasta situatie, ii doresc multa sanatate si sunt in stare de soc. El este un artist foarte talentat si ar fi putut sa traiasca doar din muzica. Probabil ca a dorit sa aiba si un loc de munca sigur, sa aiba o carte de munca. Cine stie ce s-a intamplat in viata lui.

Imi pare extrem de rau ca trece prin asta si as vrea sa va rog pe toti cei care il cunoasteti sa facem o rugaciune pentru sanatatea lui, pentru ca are nevoie de noi in aceste momente si de mana lui Dumnezeu”, a mai adaugat Adriana Bahmuteanu.

Adriana Bahmuteanu are doar cuvinte de lauda pentru Florin Decuseara. Ea spune ca nu l-a auzit niciodata vorbind de rau pe cineva si il descrie ca pe un om bun, mereu dispus sa ajute, care nu ar rani „nici macar o musca…”, a subliniat vedeta.

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.