Arminia Grad, mesaj incredibil dupa eliminarea din competitia Chefi la cutite. Colegii de echipa au reactionat imediat

Arminia Grad a transmis un mesaj, imediat dupa eliminare. Colegii de echipa au reactionat imediat la postare.

In editia de miercuri din Chefi la cutite, de pe data de 26 octombrie 2022, Arminia Grad a fost eliminata din competitia show-ului culinar, dupa ce a obtinut cel mai mic punctaj la duel. Astfel, Chef Sorin Bontea a mai pierdu un membru din echipa sa.

Tanara a ramas in platoul emisiunii alaturi de Oxy, dar emotiile s-au simtit la maxim. Roxana Crudu (Oxy) a izbucnit in lacrimi atunci cand Gina Pistol i-a spus ca poate reveni in bucatarie deoarece farfuria sa a luat 13 puncte.

Arminia Grad i-a dezvaluit lui chef Sorin Bontea ca se astepta sa plece acasa. Aceasta a parasit show-ul culinar cu parere de rau, dar mandra ca a ajuns pana in aceasta etapa a sezonului 10 Chefi la cutite.

„A fost o experienta minunata recomand tuturor,parcursul meu se termina aici in emisiune dar nu si in viata de zi cu zi. Multumesc tuturor celor care au crezut in mine si si in cei in care nu au dat doi bani. Multumesc din suflet @chef.sorinbontea.official pentru ocazia acordata si increderea multumesc tuturor persoanelor care lucreaza in spatele camerelor de filmat productie si sotului meu care ma sustinut pana in ultimul moment

Multumesc colegilor mei @gigi.nicolae1 @carmencojocar @dragusanugabriel @mihalcea_andrei @chef.paco.22”, a scris Arminia Grad la postarea sa, vizibil emotionata, dar si mandra ca a participa la show-ul Chefi la cutite.

Cum au reactionat colegii?

Arminia Grad si-a emotionat prietenii virtuali cu postarea sa. De asemenea, colegii de echipa au reactionat imediat la mesajul concurentei.

„Noi Arminia te iubim, femeie ca tine nu gasim! Odata la argintii, acolo ramai pe viata ❤️”, i-a comentat Andrei Mihalcea.

Si Carmen i-a lasat un mesaj Arminiei la postarea de pe Instagram.

„Te iubim tare, Arminia”, i-a scris si Titus Antonescu, concurent al echipei lui chef Catalin Dumitrescu.