Aparatul din casa care iti dubleaza factura. Consuma intr-un minut cat altele in ore bune.

Un aparat pe care majoritarea blocurilor noi il au deja poate dubla factura la energia electrica. Acest lucru se poate evita daca avem putina atentie.

Exista cateva greseli care duc la umflarea facturii pe care oamenii le fac fara sa realizeze. De exemplu, electrocasnicele tinute in priza, chiar daca nu sunt folosite, consuma curent, precum incarcatoarele de laptop care nu sunt utilizate.

Un aparat care poate dubla factura este chiar ventilatorul de la baie. In general, blocurile vechi au un geam la baie, care ajuta la aerisire, insa in cazul celor mai noi, dezvoltatorii opteaza, de obicei, la un ventilator.

Publicitate

Aerisirea in baie este esentiala, mai ales ca aici se formeaza extrem de usor aburi, chiar si dupa un dus scurt. Astfel, ventilatorul devine solutia cea mai potrivita pentru cei care nu au geam. Daca acesta este uitat pornit, factura la curent este posibil sa vina mai mare decat v-ati fi asteptat. Se recomanda ca acesta sa nu stea pornit mai mult de 30 de minute, pentru ca altfel va genera un consum foarte mare de energie, scrie romaniatv.

Un sistem de ventilatie pentru baie este esential, deoarece ajuta la expulzarea umezelii din aceasta incapere.

Ideal este ca ventilatorul sa fie asezat deasupra cazii, a toaletei sau al chiuvetei, acolo unde este cea mai multa umiditate.

Cei care nu au ventilator sau geam vor avea in timp probleme cu mucegaiul, care poate avea efecte negative asupra sanatatii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.