Anca Pandrea, conectata la tuburile de oxigen

Anca Pandrea a ajuns de urgenta, la spital, din cauza problemelor de sanatate. Actrita a fost conectata la oxigen.

Ce a patit vaduva lui Iurie Darie

Anca Pandrea, in varsta de 76 de ani, a ajuns, de urgenta la spital, dupa ce a fost infectata cu virusul SARS-CoV-2. Vaduva lui Iurie Daria a fost internata la spitalul „Matei Bals” din Bucuresti si este sub supravegherea medicilor.

„Mi-a fost foarte rau. Inca sunt in spital, nu stiu cand voi fi externata. M-am dus la Spitalul Militar sa-mi fac niste analize. Am fost cu o prietena si ne-am intors cu taxiul. Am venit acasa, nicio problema. Deodata, am cazut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot si era langa mine. Nu m-au mai tinut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturatia de oxigen doar unu, era foarte mica. M-au tinut acolo, am semnat ca nu stau in spital, m-am intors acasa. Apoi am avut febra, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea.”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Dupa ce a ajuns internata in spital, vaduva lui Iurie Darie a fost conectata la tuburile de oxigen. Anca Pandrea spune ca nu stie de unde ar fi putut sa contacteze acest virus, in conditiile in care ea nu prea iese din casa, iar atunci cand iese, merge cu masina prietenilor, sau cu taxiul.

„Sunt conectata la tuburile de oxigen, pentru ca nu pot respira asa cum trebuie. Voi sta cateva zile aici si apoi ma voi intoarce acasa. Nu stiu de unde am luat din nou virusul, pentru ca nu prea ies afara din casa si merg numai cu masina prietenilor sau cu taxiul.Trebuie sa mai imi fac niste analize atunci cand voi iesi de aici, unde sunt niste oameni minunati, carora le multumesc”, a spus, pentru click.ro, Anca Pandrea.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.