Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar intre 20 si 23 decembrie. Nu scapa nici Capitala – Localitatile afectate

Potrivit anuntului facut de E-Distributie Muntenia, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, in perioada 20-23 decembrie, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a asigura capacitatea retelei de a functiona in conditii bune.

Astfel, in Bucuresti, in data de 20 decembrie, vor ramane fara curent electric, intre orele 09:00-15:00, consumatorii din Strada Onisfor Ghimbu, Nr.3, Bloc O27, iar in intervalul 09:00-17:00 vor ramane fara curent electric consumatorii din Strada Viitorului (intre strada Alexandru Donici si strada Salcamilor) si din Strada Vasile Lascar (intre strada Alexandru Donici si strada Luca Stroici).

In judetul Giurgiu, in data de 20 decembrie, alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta intre orele 09:00-17:00 in Ogrezeni, strada Principala Balasoieni catre Hobaia, Bara Nicolae, iar in intervalul 12:00-20:00 vor ramane fara curent electric consumatorii din Domnesti, Prelungirea Ghencea,Tudor Vladimirescu, Centurii zona pasaj Domnesti.

Publicitate

Distributia de energie electrica va fi oprita in data de 20 decembrie in judetul Ilfov, urmand ca in intervalul 09:00-17:00 sa ramana fara curent electric consumatorii din Ciolpani, Iepuri Scrovistea, Lac Scrovistea, si din Berceni, strazile Mioritei, 1 Mai, Lalelelor, Narciselor, Octavian Goga, Tudor Arghezi, Ion Agarbiceanu, Ghiocelului, Casa Noua, Vadul Mosului, Nicolaie Labis, Crinilor si Branduselor.

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar intre 20 si 23 decembrie.

Tot in data de 20 decembrie, intre orele 09:30-17:30, vor ramane fara curent electric consumatorii din Cernica (Tanganu Mic) si Tunari, Strada Marasesti si strazile adiacente, 9 Mai, Eroilor.

Articolul continuă după reclame

In data de 21 decembrie, vor ramane fara curent electric, intre orele 09:00-17:00, consumatorii din Bragadiru (zona Bulgaru, strazile Garofitei, Vrabiei, Arges, Unirii, Paunilor, Iasomiei, Tuberozelor, Margelelor, Rubinului, Parfumului, Safirului, Dantelei, Mugurelui, Sidefului, strazile adiacente), din Snagov (strazile Garoafelor, Viorelelor, Liliacului, Bujorului, Albastrelelor, soseaua Snagov intre Strada Florilor si Strada Albastrelelor si strazile adiacente) si din Clinceni-Olteni (strazile Ciorogarla, Putul Olteni, Orhideei, Frumoasa, si strazile adiacente).

Distributia de energie electrica va fi oprita in data de 21 decembrie intre orele 09.30:00-17:30 in Afumati (soseaua Bucuresti-Urziceni, intre Strada Petrechioaia si Strada Morii), in Tunari (strazile Luminisului, Revolutionarilor, Ozon, Intrarea Padurii) si in Cernica (Balaceanca, strazile Ogorului, Garii si strazile adiacente).

Alimentarea cu energie electrica, intrerupta temporar intre 20 si 23 decembrie.

In data de 22 decembrie, vor ramane fara curent electric, intre orele 09:00-17:00, consumatorii din Magurele (strazile Zorilor, Alunis, Fabrica de Mobila, strazile adiacente), Afumati (strazile Ganeasa si Moinesti) si din Ciorogarla (strazile Crinului, Viitorului, Narciselor, Aviatorilor, Scolii, strazile adiacente). In Ciorogarla, timpul maxim de intrerupere este de o ora.

In data de 23 decembrie, vor ramane fara curent electric, intre orele 09:00-17:00, consumatorii din Popesti Leordeni, (strazile Sperantei si Leordeni de la intersectia cu Strada Taberei pana la intersectia cu intrarea Sperantei).

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.