Alerta pentru clienti. Kaufland a facut anuntul

Kaufland Romania a anuntat tentativa de frauda in numele sau. Numele si logo-ul companiei Kaufland Romania au fost folosite fraudulos si abuziv in cadrul unei campanii online false. Conducerea Kaufland avertizeaza clientii in legatura cu o tentativa de frauda prin intermediul unei false oferte online.

Mesajul care circula in mediul online

Kaufland Romania avertizeaza clientii in legatura cu o tentaiva de frauda prin intermediul unei false oferte online sub forma. Numele si logo-ul companiei Kalufland Romania au fost folosite fraudulos in cadrul unei campanii online false. Acest mesaj urmareste inducerea in eroare a publicului, arata un comunicat al companiei. Concursul fals este reprezentat sub forma unui chestionar care ii invita pe cei ce il acceseaza sa raspunda la 4 intrebari despre Kaufland cu promisiunea ca vor beneficiala final de un card cadou in valoare de 2000 de lei. “Kaufland celebreaza cea de-a 54-a aniversare de cadouri limitate la tombola! Prin chestionar, veti avea sansa sa obtineti Un card cadou in valoarea de 2000 de lei”, este mesajul primit in numele companiei. Acest mesaj redirectioneaza utilizatorii catre link-uri precum mugualty.top/kaufland-de, silencetribute.top/kaufland-de, luncheonlimp.top/kaufland-de, telleringral.top/kaufland-de, falsehorfume.top/kaufland-de si ministerialseduce.top/kaufland-de, nu apartine companiei.

Pe aceasta cale compania ii indeamna pe cetateni sa nu participe la astfel de concursuri si sa nu acceseze aceste link-uri. Kaufland Romania respinge categoric asemenea modalitati de promovare.

Totodata, compania ia toate masurile necesare pentru a impiedica raspandirea acestei tentative de frauda. Compania recomanda clientilor care vor sa vada ofertele Kaufland sau sa se inscrie la concursuri oficiale derulate de organizatie sa acceseze doar link-urile publicate pe website-ul www.kaufland.ro sau pe canalele oficiale de social media www.facebook.com/kaufland.romania, www.instagram.com/kauflandromania.

Concursin numele companiei germane Kaufland

Reprezentantii Kaufland avertizeaza ca anumite persoane necunoscute au organizat concursuri online in numele firmei, concursuri false in urma carora cei care participa ar castiga vouchere in valoare de 200 lei.