Alerta METEO IMEDIATA. Meteorologii anunta cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina. Judetele vizate de fenomene extreme.

Alerta METEO IMEDIATA. Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de instabilitate atmosferica accentuata. Potrivit meteorologilor, jumatate din tara se afla sub cod galben de ploi torentiale, vijelii si grindina.

ATENTIONARE METEOROLOGICA

COD GALBEN

Interval de valabilitate: 20 august, ora 12:00 – 22 august, ora 10:00

Fenomene vizate: instabilitate atmosferica temporar accentuata, ploi insemnate cantitativ

Publicitate

Zone afectate: conform textului si hartii

In intervalul mentionat vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, la inceput in Banat, Oltenia si in zonele montane, apoi in extindere in toata jumatatea vestica a teritoriului. Vor fi averse torentiale, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitatile de apa vor depasi 25…40 l/mp si pe arii restranse 50…70 l/mp.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.