Aleksandr Lukasenko a facut anuntul: „Razboiul se va incheia. Daca Zelenski nu semneaza, Ucraina va capitula”

Aleksandr Lukasenko a spus ca razboiul din Ucraina „se va incheia cu instaurarea pacii”.

Liderul din Belarus este de parere ca Volodimir Zelenski ar trebui sa accepte cat mai repede intelegerea pe care i-a oferit-o Vladimir Putin.

Varianta Rusiei pentru pace, „absolut acceptabila”. Aleksandr Lukasenko: „Razboiul se va incheia cu instaurarea pacii”

Publicitate

In caz contrar, potrivit lui Lukasenko , presedintele Ucrainei va semna un act de capitulare.

De asemenea, el a insistat asupra faptului ca varianta de pace propusa de rusi este „absolut acceptabila”, iar cele doua tari implicate in razboi ar putea ajunge la un acord, chiar si dupa mai bine de trei sapramani de cand a inceput conflictul.

„Rusia propune Ucrainei – si stiu aceasta sigur – o varianta de acord absolut acceptabila. Si este inca posibil ca Ucraina si Rusia sa ajunga la un acord, iar Zelenski sa semneze acest acord cu Putin.

Daca Zelenski nu va accepta, credeti-ma, el va trebui sa semneze un act de capitulare in scurt timp”, a declarat Lukasenko, conform EFE.

Aleksandr Lukasenko, sigur ca Rusia nu va pierde razboiul

„Acest conflict – operatiunea Rusiei in Ucraina – se va incheia cu instaurarea pacii”, a transmis el.

„Sunt practic convins ca nu va trebui sa luptam cu Ucraina. Occidentul nu va reusi sa ne implice in acest conflict. Avem suficienta inteligenta pentru a nu ne implica in acest conflict”, a declarat Lukasenko.

„Vrem ca acolo sa fie pace. Daca nu este pace acolo, intr-un final nu va fi pace nici in Belarus”, a mai spus el.

Publicitate

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.