Adaugati asta la apa pe care o folositi pentru a curata podelele, casa voastra va straluci de curatenie.

Casa noastra este un paradis de pace, unde armonia si bunastarea trebuie sa domneasca supreme. O locuinta curata si bine intretinuta este esentiala nu numai pentru a elimina praful si bacteriile, ci si pentru a crea o atmosfera senina si revigoranta. Dar dincolo de curatenia fizica, te-ai gandit vreodata la importanta curatarii energiei casei tale?

Practica straveche de curatare a pardoselilor cu sare este o metoda dovedita pentru purificarea unui spatiu de locuit de energii negative si revitalizarea atmosferei din casa ta. Acest ritual simplu, dar puternic, va poate transforma radical mediul inconjurator, facandu-l mai primitor si armonios.

De ce este sarea atat de eficienta?

Sarea este recunoscuta de milenii pentru proprietatile sale purificatoare si protectoare . Cand este folosita ca parte a unei curatari energetice, acest ingredient de bucatarie actioneaza ca un absorbant puternic, eliminand energia proasta si promovand reinnoirea pozitiva. Nu numai praful este eliminat, ci si vibratiile negative, permitand casei tale sa devina un adevarat cocon al bunastarii.

Publicitate

Cand ar trebui sa va curatati casa cu sare?

Exista mai multe semne ca o curatare cu energie de sare ar putea aduce beneficii spatiului tau de locuit:

Probleme de somn , inclusiv insomnie sau vise tulburatoare.

Lipsa de vigoare sau moartea plantelor tale de interior.

Defectiuni recurente ale aparatelor electrice.

O atmosfera sumbra in urma unui deces recent in spatiul de locuit.

Articolul continuă după reclame

Dificultati financiare persistente.

Disparitia inexplicabila a obiectelor.

Pregatirea pentru ritualul de curatare

Inainte de a continua cu curatarea energetica, este esential sa va pregatiti spatiul. Incepeti prin a elimina dezordinea si resturile, eliberand spatiu pentru un flux mai bun de energie. O casa dezordonata nu numai ca promoveaza o curatenie mai eficienta, ci si crearea de energie pozitiva si reinnoita.

Procedura de curatare energetica cu sare

Pentru a indeplini acest ritual, veti avea nevoie de:

Ingrediente:

10 litri de apa

O lingura de sare grunjoasa(de muraturi).

Cum se procedeaza?

Dizolvati sarea in apa, pregatindu-va solutia de curatare energetica.

Deschide ferestrele inainte de a incepe. Acest lucru va facilita schimbul de energie, permitand energiilor negative sa scape si invitandu-le pe cele pozitive sa intre.

Inmuiati o carpa in aceasta solutie salina si curatati-va bine podelele. Acest ritual nu se limiteaza la sol; nu ezita sa stergi si rafturile, mesele, manerele usilor si chiar si electrocasnicele, purificand astfel fiecare colt al casei tale.

Este recomandabil sa cumparati sare speciala pentru acest ritual si sa nu o folositi niciodata sarea fina pentru gatit.

Pentru a mentine o atmosfera sanatoasa si revigoranta, efectueaza acest ritual cel putin o data pe luna. Prin integrarea acestei practici in rutina ta de curatare, vei contribui la crearea unui spatiu de locuit care nu este doar curat si primitor, ci si plin de energie buna, care sa conduca la fericire si seninatate.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.