Aceste zodii au cea mai grea karma. De ce se intoarce mereu roata impotriva lor

Astrologii au spus cine are esecuri continue nu doar in luna urmatoare, ci de-a lungul vietii. Daca simti ca viata nu ti-a oferit destule, poate ar trebui sa te gandesti la ce ai facut gresit. Astrologii avertizeaza ca roata se intoarce mereu pentru aceste doua zodii:

Daca simti ca viata nu ti-a oferit destule, poate ar trebui sa te gandesti la ce ai facut gresit. Astrologii avertizeaza ca roata se intoarce mereu pentru aceste doua zodii:

LEU:

Nativul Leu este prea plin de el si considera ca nimeni niciodata nu va putea sa il depaseasca. Atunci cand insa vede in jur ca sunt oameni care prind avans si care tind sa ii ia pozitia devine extrem de rau, jigneste si chiar apeleaza la forta fizica pentru a-si anihila asa-zisul dusman. Adesea recurge la victimizare si ii invinovateste pe cei din jur de problemele sale. Trebuie sa stie ca la un moment dat va pica de acolo de sus unde singur s-a pus si rand pe rand tot raul i se va intoarce.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

FECIOARA:

Nimic nu iarta cei nascuti in aceasta zodie. Asteapta cu nesat orice ocazie ca sa critice, sa arunce vorbe aspre, care sa raneasca. Din pacate, au o satisfactie aparte atunci cand sunt rai si fac astfel de afirmatii chiar si cu cei apropiati. Nu au mila atunci cand vor sa se razbune si profita de vulnerabilitatea celor din fata lor pentru a-i pune la pamant. Doar ca lucrurile nu pot merge asa la nesfarsit, astfel ca isi vor incasa si ei pedeapsa pentru toate aceste rautati.

TAUR:

Si Taurul este vazut drept una dintre cele mai razbunatoare zodii dar, spre deosebire de Leu si Fecioara, de exemplu, este foarte direct si deschis. Nu evita confruntarile directe si prefera sa spuna in fata ceea ce are de spus.

Razbunarea unui Taur va fi calculata, rece, lenta, dar nu inseamna ca nu va fi si puternica. Nu va lua decizii drastice, preferand sa afiseze atitudini care ii vor determina pe cei pe care intentioneaza sa se razbune sa simta ura sa, sa se simta amenintati.

Adesea, aceasta zodie va opta pentru razbunare pentru a se asigura ca s-a facut dreptate, ideea de justitie fiind esentiala pentru ea. Numai dupa ce va constata ca s-a intamplat asa va incepe sa se linisteasca, desi nu ii este la indemana sa si ierte.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.