Horoscop cu Neti Sandu. Vin bani pentru acesti nativi

Horoscop 27 aprilie. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, principalele previziuni astrale pentru toate zodiile.

BERBEC

O sa se faca lumina intr-o chestiune care tine de relatia de cuplu si poate pana anul viitor faceti pasul hotarator spre casatorie, daca nu sunteti casatoriti.

O sa va treziti cu oferte de lucru si una, macar, o sa va atraga atentia si poate va-ncumetati s-o luati pe o noua traiectorie de luna viitoare-ncolo.

Publicitate

TAUR

Un anturaj tanar, poate urmati niste cursuri, dati examene, ii verificati si pe copii la lectii, care pot fi particulare.

O sa va uniti fortele cu ale unor parteneri de afaceri si o sa va implicati intr-o activitate care sa va destinda, poate fi un hobby, poate practicati un sport.

GEMENI

O sa puneti niste lucruri la punct, ca nu v-ati putut ocupa de ele, din cauza pregatirilor de Paste si o sa va ramana un timp de respiro si pentru voi.

Vi se recunosc niste merite, poate primiti si niste cadouri, ca nu le-ati primit de Paste si o sa fie o zi cu surprize placute pentru voi.

RAC

Se poate sa se autoinvite cineva de 1 mai si daca n-aveti niciun program o sa va bucurati de vizita acestei persoane.

O sa plecati pe undeva, cu familie cu tot, sa va bucurati de aer, de soare, de o companie pe gustul vostru si o sa va-ntoarceti dupa 2 mai, incolo!

LEU

Se contureaza bani, pe care-i asteptati dinainte de Paste si o sa va bucurati de surprizele pe care le veti face celor dragi.

Sunt evenimente prin oras si o sa treceti in revista ce se-ntampla pe -acolo, c-aveti si voi ceva de spus sau sunteti interesati de niste subiecte, la o adica.

FECIOARA

O sa va bucurati de o revedere la care visati de multa vreme si poate viata voastra sentimentala o sa capete sens.

Publicitate

V-au ramas niste prieteni de scos la plimbare, la cafea si daca sunteti prea ocupati cu treburile de tot felul lasati pentru 1, 2 mai, ca sa fiti cu totii liberi.

BALANTA

Vi se face o oferta de nerefuzat si poate va angajati altundeva, fara regrete.

Familia are nevoie de voi si o sa faceti tot posibilul sa va duceti in vizita, daca nu locuiti impreuna sau vedeti de ce au nevoie si faceti comanda online.

SCORPION

Poate va interesati de o plecare in strainatate si schimbati pasaport, actualizati buletin, carduri, sa fiti cu toate in regula.

O sa va curteze cineva care vine cu o propunere de proiect particular si se pare c-o sa va fie pe plac ca nu va strica niste bani in plus.

SAGETATOR

Se-anunta cineva de la drum si o sa vedeti cum faceti, daca plecati pe undeva de 1 mai – poate schimbati punctul de intalnire.

Poate organizati un brunch la voi sau ii scoateti pe colegi la o terasa, daca lucrati si o sa va bucurati de atmosfera sarbatorilor, c-aveti multe de impartasit.

CAPRICORN

Poate va suiti in tren ca sa-i faceti o surpriza cuiva drag, daca e prea aglomerat – traficul sau masina e in servis.

O sa va deplasati cu usurinta, daca va invita cineva cine stie pe unde, c-ati mai iesit un pic din carapace si aveti chef de socializare si o sa va-ncarcati frumos, bateriile.

VARSATOR

Poate va asociati cu niste oameni ca sa dati drumul unui proiect particular, vreo asociatie non-profit, ca e ceva vocational la voi.

Se pare c-o sa adunati banii pe care trebuia sa-i primiti de luna trecuta si o sa va faceti programul de 1 mai in functie de banii de care dispuneti.

PESTI

O sa aveti parte de o surpriza, poate si voi vreti sa-i uimiti pe colegi, prieteni cu ceva pe care l-ati realizat de curand.

E animatie, nu gluma, la voi, poate plecati de azi ca sa petrecti 1, 2 mai pe undeva, sau va scot prietenii in oras, pot sa vina si in vizita daca va place sa fiti gazde.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.