Putin, avertisment dur pentru Ucraina

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin,  a facut o noua avertizare la adresa Ucrainei. Liderul de la Kremlin spune ca statalitatea Ucrainei este pusa in pericol.

”Daca continua ceea ce fac, ridica probleme legate de viitorul statalitatii Ucrainei”, a declarat presedintele Rusiei.

”Iar daca asta se va intampla, o vor avea intru totul pe propria constiinta”, a mai adaugat acesta.

Publicitate

Vladimir Putin a facut declaratia intr-o intalnire televizata cu insotitori de zbor de la compania de stat Aeroflot. Aceasta s-a vazut nevoita sa isi suspende zborurile internationale.

Publicitate

Putin spune ca sanctiunile sunt egale cu o declaratie de razboi: presedintele rus Vladimir Putin a declarat sambata ca sanctiunile impuse tarii sale sunt „echivalentul unei declaratii de razboi”.

Putin a mai spus ca va considera natiunile care impun o zona de excludere aeriana deasupra Ucrainei ca participand la conflict. Zelensky si alti lideri ucraineni au cerut in repetate randuri oficialilor NATO si occidentali sa impuna o zona de excludere aeriana deasupra Ucrainei, careia SUA si NATO au spus ca se opun. Zelensky le -a cerut parlamentarilor americani din cauza Zoom sa asiste la stabilirea unei zone de excludere a zborului si la sanctiuni mai dure rusesti, scrie CNN.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.