Fostul presedinte ucrainean Petro Porosenko, cu un Kalasnikov in mana pe strazile din Kiev.

Petro Porosenko, fostul presedinte al Ucrainei sustine ca este pregatit sa apere Kievul alaturi de militari si civili. Intrebat de cei de la CNN ce intentii are, in cazul unui atac, fostul lider ucrainean le-a aratat jurnalistilor arma sa, o pusca de asalt Kalasnikov.

El a spus ca este gata sa apere orasul cu orice pret, chiar daca nu are echipamentul militar necesar pentru a lupta.

„Putin este nebun sa vina aici sa ne ucida”, a adaugat Porosenko.

Publicitate

Fostul presedinte a spus ca sunt multi oameni care vin sa se inroleze pentru a apara capitala, chiar daca armele pe care le au la dispozitie sunt putine.

Publicitate

„E emotionant si e o dovada clara ca oamenii din Ucraina il urasc pe Putin”, a spus el.

Intrebat cat timp vor rezista, Porosenko a raspuns: „Pentru totdeauna. Putin nu va cuceri niciodata Ucraina, indiferent cati soldati, rachete si arme nucleare are. Noi suntem un popor liber, cu un mare viitor european”.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.