George Simion a dat vestea trista: “Rugaciunile sa le indreptam catre Dumnezeu. Este la terapie intensiva!”

George Simion a facut un apel la rugaciune, pe Facebook, dupa ce un deputat a ajuns in stare critica la spital. Liderul AUR spune ca barbatul se afla la terapie intensiva.

„Rugaciunile noastre sa le indreptam catre Dumnezeu pentru Seniorul nostru, deputatul Lucian Feodorov, care in aceste momente este la terapie intensiva!”, a scris George Simion pe Facebook.

Potrivit Antena 3, deputatul Lucian Feodorov ar fi suferit un infarct in timp ce se afla in tren, in drum spre casa, la Botosani.

Publicitate

Lucian Feodorov a fost transportat la spitalul din Ploiesti si se afla internat pe Sectia de Terapie Intensiva.

Membrii Organizatiei Judetene AUR Botosani au anuntat ca sunt alaturi de domnul deputat Lucian Feodorov.

„Membrii Organizatiei Judetene AUR Botosani sunt alaturi de domnul deputat Lucian Feodorov. In acest moment, Lucian Feodorov este in coma, ca urmare a unui infarct. Cel mai bun medic de la terapie intensiva se ocupa de sanatatea dumnealui. Primele 48 de ore sunt vitale. Sa ne rugam cu totii pentru sanatatea colegului nostru”, a transmis partidul AUR, filiala Botosani.

Publicitate

Simpatizantii AUR au lasat numeroase comentarii la postarea lui George Simion:

„Bunul Dumnezeu sa il aiba in paza Sa ! Doamne ajuta! Puterea gandului pozitiv face minuni !

Doamne, cu marea Ta bunatate , putere si iubire, ai mila ,intareste-l si ajuta-l sa treaca cu bine peste aceasta cumpana a vietii sale

Sfantule Arhanghel Rafael ,ajuta-l sa se insanatoseasca ! Trimite Ingerii Tai Vindecatori sa-l vegheze si sa-i redea sanatatea ! AMIN”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.