Radu Valcan, anuntul despre Insula Iubirii, sezonul 9: ”O fac in numele colegilor mei!”

Sezonul 8 din „Insula Iubirii” a luat sfarsit, dar fanii asteapta cu nerabdare continuarea

Recent, s-a incheiat sezonul 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, iar fanii au resimtit intens momentul finalului. Toti asteapta acum cu sufletul la gura urmatorul sezon, iar Radu Valcan, gazda show-ului, promite ca asteptarea va fi cu siguranta rasplatita. Inscrierile pentru castingul noului sezon au inceput deja, iar echipa de productie se afla in plin proces de pregatire. Sezonul 9 se anunta a fi unul spectaculos, conform declaratiilor lui Radu Valcan.

Sezonul 8, un fenomen national

Sezonul anterior a captat atentia unui numar mare de telespectatori din intreaga tara, care au urmarit cu interes evolutia cuplurilor participante si testele de loialitate la care au fost supuse in Thailanda. Concurentii inca se bucura de o popularitate considerabila, iar publicul a fost extrem de multumit de spectacolul oferit. Acum, aceiasi fani asteapta cu entuziasm noul sezon, despre care Radu Valcan a oferit cateva detalii interesante.

Radu Valcan dezvaluie detalii despre sezonul 9 din „Insula Iubirii”

Fanii emisiunii „Insula Iubirii” sunt nerabdatori sa vada cat mai curand un nou sezon pe micile ecrane. Multi dintre acestia au trimis mesaje catre Antena 1, cerand ca emisiunea sa fie difuzata de doua ori pe an, insa, deocamdata, acest lucru nu se va intampla. Totusi, castingul pentru sezonul 9 este in plina desfasurare.

Publicitate

Radu Valcan a vorbit despre noul sezon si a subliniat faptul ca va fi unul de senzatie, plin de emotie si povesti autentice de dragoste. Prezentatorul promite ca emisiunea va continua sa fie transparenta, prezentand cuplurile si relatiile lor exact asa cum sunt in realitate.

„Cu siguranta sezonul 9 va fi extrem de asteptat. Din cauza asta imi dau seama ca exista cumva un soi de presiune, pentru ca oamenii, avand asteptari atat de mari, nu poti sa-i dezamagesti. Insa ce pot eu sa le promit, si cu siguranta o fac si in numele colegilor mei, este ca vom face tot posibilul sa redam pe televizor povestile exact asa cum sunt ele, iar oamenii sa inteleaga ca ce se intampla acolo, aia se difuzeaza. Nimic altceva”, a declarat Radu Valcan.

Castingul pentru sezonul 9 a inceput deja

Radu Valcan a mai mentionat ca un numar impresionant de cupluri si de ispite s-au inscris deja pentru noul sezon, oferindu-le producatorilor o gama variata de povesti din care sa aleaga.

„M-am bucurat foarte tare atunci cand am aflat ca la castingul pentru sezonul 9, pentru urmatorul sezon s-au inscris mii de cupluri, mii de ispite. Asta inseamna ca emisiunea da, acest sezon a fost de un real succes. Ii indemn sa vina acolo pentru ca se vor bucura cu siguranta de experienta ‘Insula Iubirii’ cu tot ce inseamna. La final, cel mai probabil vor avea parte de o expunere la nivel national, cum n-au avut pana acum. Depinde doar de ei cum vor pleca de la ‘Insula Iubirii'”, a mai adaugat Radu Valcan.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.