Simona Radis si Ancuta Bodnar, in lacrimi dupa ce au pierdut medalia de aur la Jocurile Olimpice: „Noi caram foarte multe pe umerii nostri”

Simona Radis si Ancuta Bodnar au izbucnit in lacrimi dupa ce au castigat medalia de argint in proba de dublu vasle la Jocurile Olimpice de la Paris
Simona Radis si Ancuta Bodnar si-au exteriorizat emotiile dupa ce au terminat pe locul 2 in finala probei de dublu vasle la Paris 2024. Desi nu au reusit sa-si apere titlul olimpic obtinut la Tokyo, ele s-au multumit cu medalia de argint.

Simona Radis si Ancuta Bodnar, in lacrimi dupa ce au obtinut medalia de argint la Jocurile Olimpice: „Doar noi stim cate putem duce”

Desi nu au reusit sa-si apere titlul olimpic castigat la editia anterioara a Jocurilor Olimpice, Simona Radis si Ancuta Bodnar sunt mandre de rezultatul obtinut la Paris. Ele au avut dificultati in a-si controla emotiile imediat dupa cursa si in timpul declaratiilor.

„A fost o cursa foarte grea, dupa cum ati vazut. A fost dificil, dar astazi am dat tot ce am avut si ce n-am avut. Am luptat pana la ultima lovitura si plecam acasa cu o medalie de argint. Sunt mandra de noi, ca am incheiat un an foarte greu, mai greu decat ati putea crede si il incheiem cu capul sus. Vorbim strict de proba de dublu.

Publicitate

Emotiile sunt, da, intr-adevar, amestecate (n.r. – emotiile de dupa cursa), dar cum a spus si Simo, ne bucuram foarte mult de acest rezultat, pentru ca vine dupa un an foarte greu. Nu stiu ce sa mai zic (n.r. – rade).

Este un sentiment de eliberare (n.r. – ce sentiment le incearca), cu multe emotii. Nu este simplu, este o competitie olimpica. Se aduna foarte multe in sufletele si in mintea unui sportiv. Noi purtam multe greutati pe umerii nostri, doar noi stim cate putem duce. Si cand punem punct unei astfel de curse, unei astfel de competitii, trebuie sa ne eliberam (n.r. – referitor la plans), chiar daca ar fi fost aur, chiar daca nu ar fi fost medalie… probabil ca am fi reactionat la fel.

Toata lumea astepta aurul de la noi (n.r. – despre presiunea aurului olimpic care trebuia aparat). Cu siguranta. Se si vedea asta din comentariile oamenilor, din reactiile lor. Si noi ne doream, va dati seama, dar viata de sportiv nu este usoara, are urcusuri si coborasuri.

Trebuie sa invatam sa fim fairplay, sa jucam corect si sa ne respectam adversarii. Adversarele noastre au fost mai bune si au reusit sa fie mai puternice si sa ne invinga pe final. Daca presiunea are un efect asupra noastra, poate ne-a luat putin din bucurie. Poate nu am fost la asteptarile spectatorilor.

(Ancuta, de ce plangi?) Nu plang, ma uitam la cursa de baieti si observ ca tot de pe culoarul din partea stanga se castiga o medalie. Ne bucuram mult pentru rezultatul baietilor, este istoric pentru Romania si nu putem decat sa fim fericite”, au declarat Ancuta Bodnar si Simona Radis.

„Urmeaza o finala fantastica”

Ancuta Bodnar si Simona Radis trebuie sa ramana insa concentrate. Povestea lor continua la Jocurile Olimpice de la Paris. Cele doua canotoare vor reprezenta Romania si in marea finala 8+1, programata sambata, 3 august, de la ora 11:50 (ora Romaniei).

„Ramanem concentrate, pentru ca urcam in barca de 8+1. Urmeaza o finala fantastica si acolo si avem motivatia, cu toate, sa schimbam culoarele”, au adaugat Ancuta Bodnar si Simona Radis.

Pana acum, Romania a obtinut patru medalii la Jocurile Olimpice de la Paris (2 la natatie – aur si argint si 2 la canotaj – aur si argint).

Publicitate

Author: Drimboi Petre

Petre este editor al siteului noutati.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.