Tragedie in lumea muzicii din Romania. Victor Socaciu a murit in a treia zi de Craciun

Tragedie in lumea muzicii din Romania. Victor Socaciu a murit luni, 27 decembrie. Vestea trista a fost confirmata si de membrii familei. Artistul a suferit in trecut de un transplant de rinichi si avea mai multe probleme de sanatate. Avea 68 de ani.

Victor Socaciu ramane in memoria noastra ca autor de muzica folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar si fost diplomat. In ultima perioada a avut mai multe probleme de sanatate, printre care si Covid.

Victor Socaciu a murit in a treia zi de Craciun

„Ii sunt alaturi fiului meu, Victor, intr-un moment greu al vietii sale. Pierderea parintelui inseamna, pentru un copil, pierderea uneia din cele doua aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume. Ii vor si NE vor ramane amintirile frumoase ale familiei noastre, imbracate in cantecele sale nemuritoare, care vor continua sa-i bucure pe cei ce i-au pretuit muzica. Drum lin , spre stele, Victor Socaciu, unde iti doresc sa-ti gasesti pacea si linistea. 😢

Publicitate

Fiul nostru, Victor Socaciu, va continua sa-ti poarte numele. Si, daca aici, pe pamant, te-au indepartat de el, poate de acolo, de sus, ii vei veghea mersul prin viata, alaturi de mine, de aici , de pe pamant…”, este mesajul postat pe o retea sociala de Marina Almasan.

Si fiica artistului a postat online un mesaj: „O inima mare a incetat sa mai bata. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anuntam cu nemarginita durere stingerea din viata a celui care a fost sot, tata, bunic, un artist de geniu si un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu sa-l primeasca in Imparatia Sa alaturi de cei drepti!”.

Victor Socaciu a suferit de COVID la inceputul anului

In luna aprilie, Victor Socaciu a fost internat in spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, a declarat, pentru AGERPRES, Ducu Bertzi. Cu cateva zile inainte de a fi diagnosticat si internat, Victor Socaciu participase la un festival de folk care s-a desfasurat in mare parte online.

Cu doar cateva zile inainte de a fi testat pozitiv, Victor Socaciu a organizat la Breaza festivalul „Om Bun”, festival care are loc inca din 1991. Organizatorii au respectat regulile impuse de autoritati, astfel ca evenimentul s-a desfasurat in mare parte in mediul online. Cu toate acestea, in sala s-au aflat aproximativ 20 de persoane.

Publicitate

Author: Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.