Categories: Life & Style

Victor Rebengiuc, reactie emotionanta dupa moartea actorului Mitica Popescu: „ Ne imputinam pe zi ce trece, noi, astia care…”

Mitica Popescu, unul dintre cei mai apreciati actori de film si teatru din Romania, a incetat din viata marti, la varsta de 86 de ani. In cariera sa cinematografica, ii ramane in amintire rolul lui Cocosila din filmul „Morometii”, in care a jucat alaturi de Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu. Cand a fost contactat de Gandul, Victor Rebengiuc, un alt actor renumit din Romania, a rostit cuvinte emotionante despre colegul sau de generatie.

“Sunt profund impresionant de disparitia lui Mitica. Era un coleg minunat, un actor extraordinar pe care il apreciam foarte mult. Regret, ne imputinam pe zi ce trece, noi, astia care venim din secolul trecut. Asa ca, nu am decat regrete!

Imi aduc aminte ca am avut o scena impreuna in Morometii. In rest, nu am jucat impreuna, nu am fost prieteni de familie, dar il apreciam foarte mult ca actor”, a declarat actorul Victor Rebengiuc.

Publicitate

Actorul Mitica Popescu a murit, marti, la varsta de 86 de ani. Actorul era internat in Spital Elias din data de 29 decembrie.

Informatia despre decesul actorului a fost confirmata de reprezentantii Spitalului Elias din Capitala. Conform acestora, actorul avea probleme cardiace severe si multiple comorbiditati.

In luna decembrie, actorul a fost internat la Spitalul Floreasca, dupa ce a suferit un AVC. In ultima saptamana, el a fost internat la Elias pentru recuperare.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

18 minute ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

35 de minute ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

3 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

15 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

16 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

18 ore ago