Categories: News

Valeriu Nicolae, despre Iohannis: Am votat un dulap săsesc, ţeapăn, în care am îngrămădit toate speranţele noastre

Fost secretar de stat în cabinetul Cioloş, Valeriu Nicolae l-a criticat în termeni duri pe preşedintele Klaus Iohannis, despre care a afirmat că este precum “statuile vii din capitalele europene: sunt frumuşele, dar nu fac nimic”.

“Noi am votat un dulap săsesc, ţeapăn, în care am îngrămădit toate speranţele noastre. E foarte greu să acceptăm că suntem proşti. A trebuit să vină soluţia aceasta ineptă şi imorală ca lumea să îşi dea seama că Iohannis e împăratul gol”, a declarat Valeriu Nicolae într-un interviu acordat pentru Spotmedia.ro.

El i-a reproşat liderului de la Palatul Cotroceni că “distruge un partid istoric” şi dă dovadă de “ ineptitudine politică”.

Publicitate

“Iohannis distruge un partid istoric şi dovedeşte crasă ineptitudine politică. Eu îl asemăn cu statuile vii din capitalele europene: sunt frumuşele, dar nu fac nimic. Pretinde că e preşedinte, dă impresia până când îţi dai seama că nu are nicio legătură. Toate proiectele lui de ţară sunt eşuate. ‘România educată’ e o catastrofă, în 7 ani nu a produs decât nişte hârtii. Care Românie normală cu Roman ministru al Digitalizării? Andruşcă pare brusc o lumină. El măcar avea o vulcanizare, făcuse ceva economie”, a punctat Nicolae.

Valeriu Nicolae subliniază că românii şi-au îngrămădit toate speranţele într-un „dulap”, adică în Klaus Iohannis, dar că l-au supravalidat, fără să se uite la ce a făcut acesta în mandatele sale de preşedinte de ţară.

„Eu scriu dur de el din 2014 şi mi-am luat o mulţime de înjurături, pentru că am vorbit împotriva ‘sfântului’. El a avut noroc să fie primar la Sibiu. Până să fie politician, nu a făcut nimic, a fost un profesor mediocru, a fost numit politic inspector. Cele două cărţi sunt îngrozitor de proaste, le-am citit şi am simţit că mi se blochează creierul. Dar fix aşa a fost votat, iar în 2019, după primul mandat în care am văzut ce putea, a luat cu 200.000 de voturi mai multe decât în 2014. Comparând Iohannis 2014 cu Iohannis 2019, a fost nu doar revalidat, ci supravalidat. E foarte greu să acceptăm că suntem proşti. Facem tot posibilul să nu vedem, să nu recunoaştem că suntem proşti.

Dacă l-ai votat pentru primul mandat, o să faci tot ce poţi ca să justifici că ai fost deştept. Nu te uiţi ce a făcut. A trebuit să vină soluţia aceasta ineptă şi imorală ca lumea să îşi dea seama că Iohannis e împăratul gol, ca să ne amintim cât e de arogant. Dăncilă era o lumină pe lângă el. Iohannis şi Cîţu au făcut de trei ori mai multe greşeli.

Iohannis arată bine, îşi pune ochelarii de soare, e cât Casa Republicii, pe post de dulap ar funcţiona senzaţional. Noi am votat un dulap săsesc, ţeapăn, în care am îngrămădit toate speranţele noastre. Şi uităm că e omul care îşi aruncă paltonul pe capotă: fraierilor, sunt Ludovic al XIV-lea!”, a susţinut Valeriu Nicolae.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 10 mai 2024. Se intoarce foaia. Trei zodii trec prin schimbari radicale la inceput de weekend

Sfatul zilei de vineri. Fiecare zi aduce cu sine noi provocari si oportunitati. Iata ce…

11 ore ago

Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii vor straluci si vor avea parte de momente deosebite.

Horoscop 9 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

20 de ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 9 mai 2024. Trei zodii sunt puse la zid de astre, iar doua primesc daruri ceresti.

Sfatul zilei de Joi. Pentru a obtine rezultatele dorite, nu se poate sta pe loc…

21 de ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. Vesti bune pentru patru zodii, totul merge ca pe roate

Horoscop 8 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua…

2 zile ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru miercuri, 8 mai 2024: Ziua minciunilor si a inselaciunilor

Sfatul zilei de miercuri. Astrologul avertizeaza ca este ziua in care poti sa cazi in…

2 zile ago

Daniela Crudu a nascut! Fosta asistenta TV a devenit iar mamica.

Daniela Crudu a devenit mama pentru a doua oara in ziua de Paste. Primele fotografii…

2 zile ago