Categories: Life & Style

Daniela Crudu a nascut! Fosta asistenta TV a devenit iar mamica.

Daniela Crudu a devenit mama pentru a doua oara in ziua de Paste. Primele fotografii cu baietelul care s-a nascut cu doar o zi in urma au fost distribuite public de fostul membru al echipei TV, pe platformele sale de socializare. Cu putin timp inainte, ea a impartasit si prima imagine cu bebelusul nou-nascut.

Daniela Crudu a nascut!

Bruneta a intrat in rolul de mama pentru al doilea copil al sau, un baietel.

Daniela Crudu traieste acum o bucurie nemarginita! Bruneta a adus pe lume al doilea copil al sau, un baietel. Anuntul a fost facut chiar de proaspata parinte prin intermediul retelelor de socializare.

Publicitate

Daniela Crudu a devenit mamica pentru al doilea copil

O mare fericire in familia Danielei Crudu! Bruneta si partenerul sau de viata traiesc acum o poveste de dragoste ampla si au fost coplesiti de bucurie de venirea pe lume a celui de-al doilea copil al lor, un baietel.

„Duminica, 05.05.2024 s-a nascut in ziua de Inviere brunetelul meu.”, a fost mesajul atasat primei fotografii cu nou-venitul.

Astfel, Daniela Crudu experimenteaza acum cele mai frumoase clipe din viata sa. Tanara mama a devenit pentru a doua oara parinte, de aceasta data fiindca a adus pe lume un baietel. Sa nu uitam ca acum un an, pe 1 mai 2023, Daniela Crudu devenea pentru prima oara mama, atunci cand a adus-o pe lume pe fiica sa, Daiana Maria.

Ce nume va purta baietelul Danielei Crudu?

Cu ceva timp in urma, Daniela Crudu a dezvaluit pe contul sau de InstaStory numele ales pentru baietelul sau.

„Haideti sa va arat si voua ce mi-am comandat, pentru ca mai aveam nevoie de cateva produse pentru viitorul meu bebelus, pentru Dominic, asa il cheama!’, a spus celebra prezentatoare la postarile pe care le-a facut pe pagina sa de Instagram, in sectiunea InstaStory.

Astfel, parintii au decis sa-l numeasca Dominic, un nume cu o semnificatie profunda. Despre cei care poarta acest nume se spune ca sunt, de asemenea, cunoscuti pentru trasaturile lor de caracter admirabile.

Din punct de vedere etimologic, numele Dominic are radacini romano-catolice. Astfel, acest nume deriva din „Dominicus” si semnifica ca purtatorii sai sunt „ai Domnului”, fiind considerati ca apartin Lui Dumnezeu. Numele Dominic exprima sensibilitate si romantism, iar cei care il poarta sunt recunoscuti pentru iubirea profunda pe care o manifesta fata de cei dragi, rabdare si calm.”

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Printul Harry, umilit total de Regele Charles. Nimeni nu se astepta la asa ceva

Ducele de Sussex, Printul Harry, a fost "profund socat" de respingerea publica "brutala" si "dureroasa"…

3 ore ago

Se retrage Simona Halep din tenis? Firicel Tomai a dat verdictul: ”Organismul nu-i va da voie sa…”

Initial, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani dupa ce a picat testul…

3 ore ago

Florin Piersic, prima declaratie de pe patul de spital: „Sunt undeva departe…”

Florin Piersic se simte din ce in ce mai bine. Actorul a fost reevaluat cardiologic…

4 ore ago

Alina Badic, horoscop pana pe 26 mai 2024: „O configuratie deosebita! Acum ori niciodata”

Astrologul Alina Badic a prezentat la B1 TV, previziunile astrale pentru perioada urmatoare. Sa vedem…

4 ore ago

Horoscop special cu Neti Sandu. A sosit vremea marilor schimbari si a marilor castiguri. Patru zodii isi indeplinesc dorintele

Horoscop 19 mai 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru finalul…

7 ore ago

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

19 ore ago