Categories: News

Seful NATO, anunt de ultim moment dupa ce Rusia a inceput atacul asupra Ucrainei: „NATO va face tot ce este necesar „

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a condamnat cu fermitate ”atacul nesabuit al Rusiei asupra Ucrainei”, care ”pune in pericol nenumarate vieti de civili”, trensmite Reuters.

Totodata, liderul Aliantei Nord-Atlantice anunta o reuniune cu statele membre si si-a exprimat sustinerea fata de poporul ucrainean si inclusiv fata de tarile aliate.

Stoltenberg: ”NATO va face tot ce este necesar pentru a proteja si apara toti aliatii”

”Condamn ferm atacul nesabuit si neprovocat al Rusiei asupra Ucrainei, care pune in pericol nenumarate vieti civile. Inca o data, in ciuda avertismentelor noastre repetate si a eforturilor noastre sustinute in favoarea diplomatiei, Rusia a ales calea agresiunii impotriva unei tari suverane si independente.

Publicitate

NATO si Aliatii se vor reuni pentru a face fata consecintelor actiunilor agresive ale Rusiei. Suntem alaturi de poporul ucrainean in acest moment teribil.

NATO va face tot ce este necesar pentru a proteja si apara toti aliatii”, a spus liderul Aliantei Nord-Atlantice, intr-un comunicat de presa.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce Putin a atacat Ucraina.

”Agresiunea armata a Federatiei Ruse impotriva Ucrainei reprezinta o noua incalcare flagranta a principiilor de drept international, in mod special a suveranitatii si integritatii teritoriale ale Ucrainei, a inviolabilitatii frontierelor acestui stat, respectiv a principiului nerecurgerii la folosirea fortei in relatiile internationale.

Romania, alaturi de intreaga comunitate internationala democratica, condamna ferm si respinge hotarat un astfel de comportament iresponsabil, care submineaza fundamentul relatiilor internationale si insasi ordinea actuala de drept international”, a transmis presedintele Romaniei, printr-un mesaj postat pe facebook.

Publicitate

Publicitate
Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al siteului noutati.info Editor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

3 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

3 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

6 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

8 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

14 ore ago