Categories: Astrologie

Horoscop special cu Neti Sandu. Curg vestile bune pentru aceste zodii.

Horoscop 5 octombrie 2023. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toti nativii din zodiac.

Horoscop special– BERBEC

Poate o sa faceti cunostinta cu cineva care e pe lungimea voastra de unda si o sa se poata ajunge si la casatorie daca totul o sa mearga bine.

V-ati putea orienta spre alt serviciu, daca se vor intruni conditiile la care nu vreti sa renuntati, desi, pe ici pe colo mai puteti ceda.

Publicitate

Horoscop special – TAUR

Or sa apara niste oameni care vor s-aveti activitati comune si o sa va bucurati de succes c-o sa fie munca, nu gluma si vin si recompensele.

O sa vreti sa va asezati si voi la casa voastra si poate va imprumutati la banca sa va cumparati o locuinta.

Horoscop special – GEMENI

O veste buna de la cineva caruia-i e dor d voi si poate faceti cumva sa va-ntalniti – la voi, la el, ea, si o sa gasiti cea mai buna varianta.

Se incearca, de ceva vreme, cooptarea voastra intr-un proiect care v-ar aduce notorietate, poate e ceva care se cauta, prinde la public.

Horoscop special – RAC

Se poate sa faceti niste achizitii pentru casa si sa va gestionati banii sa v-ajunga si pentru o plecare la sfarsit de saptamana intr-o companie agreabila.

Poate va invita niste rude sau prieteni la casuta lor dintr-o statiune turistica si o sa va faceti timp in weekend.

Horoscop special – LEU

Lucrurile va ies usor la scoala, poate va ocupati si de scoala copiilor si o sa va situati in topul unui clasament, poate fi momentul vostru de vizibilitate.

O reusita – se-ntampla ceva care sa va puna in valoare, vi se recunosc niste merite si o sa va creasca, o sa vedeti, cota valorica.

Horoscop special – FECIOARA

Vin ceva mai multi bani in perioada asta si o sa va dati interesul sa acoperiti toate acele cheltuieli legate de casa si sa va puteti plimba un pic.

Poate v-ati decis sa va luati o casa, ori o masina – depinde acum de buget si de ce s-a hotarat in consiliul de familie.

Horoscop special– BALANTA

Vine o rasplata de la munca depusa cu ceva timp in urma si o sa va bucurati de aprecierea unor oameni a caror parere conteaza si o sa munciti cu spor in continuare.

E agitatie mare la voi, pare sa fie de lucru non stop, mai apar si impedimente, mici incurcaturi, dar le rezolvati pe toate.

Citeste continuarea pe stirileprotv.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

9 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

9 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

12 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

14 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

20 de ore ago