Horoscop Rune pana in a doua zi de Paste. Lumina si intelepciune pentru Lei, succes pentru Balante, protectie Divina pentru Pesti

Fiecare zodie este ghidata de o runa specifica pana in a doua zi de Paste. Fii deschis la mesajele pe care aceste runele le au pentru tine si lasa-te calauzit de energia lor in aceasta perioada speciala, spune celebrul numerolog Igor Vechersky.

Acesta a pregatit un horoscop special bazat pe runele nordice, care iti vor dezvalui ce te asteapta pana in a doua zi de Paste in functie de zodia ta.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Runa: Thurisaz (Thurisaz)

Publicitate

Pentru tine, Berbec, energia acestei rune te indeamna sa fii atent la provocarile care iti ies in cale in aceasta perioada. Thurisaz simbolizeaza forta si protectia impotriva obstacolelor. Fii vigilent si hotarat in actiunile tale. In aceasta saptamana, vei avea oportunitatea de a-ti demonstra puterea si perseverenta.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Runa: Uruz (Uruz)

Pentru Taur, runa Uruz aduce o energie a schimbarilor si a regenerarii. Este timpul sa te deschizi catre noi experiente si sa iti urmezi pasiunile cu curaj. Uruz te incurajeaza sa iti gasesti forta interioara si sa te concentrezi pe cresterea si dezvoltarea personala. Fii deschis la schimbare si vei descoperi noi oportunitati in calea ta.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Runa: Ansuz (Ansuz)

Pentru Gemeni, runa Ansuz aduce o perioada propice pentru comunicare si claritate mentala. Este momentul sa iti exprimi gandurile si ideile cu incredere si sa fii deschis la noi perspective. Ansuz te incurajeaza sa asculti si sa intelegi mesajele din jurul tau, in special cele venite din partea persoanelor intelepte din viata ta.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Runa: Raido (Raido)

Pentru Rac, runa Raido aduce un sentiment de calatorie si progres. Este timpul sa iti stabilesti obiective clare si sa iti urmezi visele cu hotarare. Raido te indeamna sa fii deschis la schimbare si sa te lasi ghidat de intuitie in calatoria ta catre succes. Fii deschis la noi experiente si vei descoperi calatoria ta personala catre fericire.

Leu (23 iulie – 22 august)

Runa: Kenaz (Kenaz)

Pentru Leu, runa Kenaz aduce o perioada de lumina si intelepciune. Este momentul sa te conectezi cu creativitatea ta interioara si sa iti urmezi pasiunile cu incredere. Kenaz te incurajeaza sa iti descoperi potentialul creativ si sa iti exprimi adevarata ta natura. Fii deschis la inspiratie si vei gasi caile catre succes.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Runa: Gebo (Gebo)

Pentru Fecioara, runa Gebo aduce un sentiment de echilibru si armonie in relatiile tale. Este timpul sa te conectezi cu cei dragi si sa iti arati recunostinta pentru sprijinul lor. Gebo te indeamna sa fii deschis si sa impartasesti cu generozitate dragostea si bunatatea ta. Fii deschis la conexiuni noi si vei intari legaturile tale existente.

Articolul continuă după reclame
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Runa: Wunjo (Wunjo)

Pentru Balanta, runa Wunjo aduce o perioada de bucurie si implinire personala. Este momentul sa te bucuri de succesele tale si sa iti exprimi recunostinta pentru frumusetea din jurul tau. Wunjo te incurajeaza sa fii deschis la bucurie si sa iti impartasesti optimismul cu cei din jur. Fii deschis la oportunitati noi si vei gasi fericirea in calatoria ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Runa: Hagalaz (Hagalaz)

Pentru Scorpion, runa Hagalaz aduce o perioada de transformare si purificare interioara. Este momentul sa lasi in urma vechile tipare si sa te eliberezi de lucrurile care nu iti mai servesc in viata. Hagalaz te incurajeaza sa fii deschis la schimbare si sa iti imbratisezi puterea interioara. Fii pregatit pentru o noua inceput si vei gasi caile catre crestere si transformare.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Runa: Isa (Isa)

Pentru Sagetator, runa Isa aduce o perioada de reflectie si rabdare. Este momentul sa iti acorzi timp pentru a te conecta cu tine insuti si pentru a-ti clarifica obiectivele si prioritatile. Isa te incurajeaza sa fii deschis la introspectie si sa iti explorezi adancurile interioare. Fii rabdator si vei descoperi intelepciunea si intelesul in calatoria ta.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Runa: Jera (Jera)

Pentru Capricorn, runa Jera aduce o perioada de recoltare a eforturilor tale si de bucurie pentru munca depusa. Este momentul sa te bucuri de rezultatele tale si sa iti exprimi recunostinta pentru progresul facut. Jera te incurajeaza sa fii deschis la prosperitate si sa iti impartasesti abundenta cu cei din jur. Fii deschis la recunoastere si vei gasi implinirea in realizarile tale.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Runa: Perthro (Perthro)

Pentru Varsator, runa Perthro aduce o perioada de mister si intrebari cu privire la viitorul tau. Este momentul sa iti deschizi mintea catre posibilitati neasteptate si sa iti urmezi intuitia in deciziile tale. Perthro te incurajeaza sa fii deschis la schimbare si sa iti asumi riscuri in cautarea intelegerii si a claritatii. Fii deschis la noi oportunitati si vei descoperi caile catre evolutie si crestere personala.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Runa: Eihwaz (Eihwaz)

Pentru Pesti, runa Eihwaz aduce o perioada de protectie si rezistenta in fata provocarilor vietii. Este momentul sa iti fortifici vointa si sa te ridici in fata obstacolelor cu curaj si determinare. Eihwaz te incurajeaza sa fii deschis la puterea ta interioara si sa iti asumi responsabilitatea pentru propria ta viata. Fii pregatit sa iti depasesti limitele si vei descoperi caile catre succes si implinire.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.