Horoscop pentru saptamana 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Vesti excelente de la astre. Trei zodii au cel mai mare succes

Horoscop pentru saptamana 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Ultimele zile din ianuarie 2024 sunt in fata noastra, iar astrologii prevestesc o saptamana aglomerata si productiva pentru fiecare zodie

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Noile inceputuri aduc fericirea Berbecului. E timpul sa te dedici cresterii spirituale, ingrijirii sanatatii si unui posibil nou inceput in cariera ta.

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Taurul se bucura de confortul familiei, dar este si pregatit pentru finalizarea cu succes a noilor intreprinderi. Atentie la riscuri, dar nu rata oportunitati.

Publicitate

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Activitatea fizica si comunicarea vor aduce fericire Gemenilor. Cumparaturile, intalnirea cu oameni noi si increderea in al saselea simt sunt factorii cheie pentru o saptamana favorabila.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt incurajati sa schimbe situatia. Calatoriile de afaceri, intalnirile si relatiile noi aduc schimbari pozitive, mai ales spre sfarsitul saptamanii.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leilor li se ofera o motivatie puternica. Ingrijirea sanatatii lor, munca activa si atentia acordata armoniei ii vor ajuta sa-si foloseasca energia in mod profitabil.

Articolul continuă după reclame

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele inving obiceiurile proaste castigand prin puterea vointei si a spiritului. O perioada de activitate in finante si dragoste, cu incredere in al saselea simt.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanta poate alege intre munca si odihna. Un moment ideal pentru cumparaturi, investitii si oportunitatea de a incepe noi relatii.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii sunt norocosii lucratori ai saptamanii. Problemele se rezolva rapid, iar altii sunt atenti. Munca ar trebui sa fie distractiva.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorii sunt norocosi. O saptamana productiva, potrivita atat pentru munca, cat si pentru odihna. Ai grija de cei dragi, cauta dragoste si dezvolta relatii.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

O saptamana grozava pentru a scapa de lucruri inutile – atat lucruri, cat si emotii. Activitatea si ambitia vor ajuta la atragerea norocului in finante si viata.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Varsatorii sunt incurajati sa se inveseleasca, sa depuna efort in rezolvarea problemelor si sa arate responsabilitate. Noi cunostinte vor fi de folos.

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pestii pot atrage fericirea prin noi inceputuri in afaceri, dragoste si hobby-uri. Miscarea si dinamica vor ajuta la depasirea melancoliei.

Prognoza astrologica promite sapte zile aglomerate si de succes pentru fiecare semn zodiacal. Urmati recomandarile, fiti activ si deschis la noi oportunitati.

Publicitate

Author: Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.