Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Vesti minunate pentru patru zodii. Vin bani frumosi

Horoscop 4 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de joi.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

E animatie, e mult de lucru, sunteti interpelati de diverse persoane care au nevoie de ceva de la voi si e bine sa va conservati energia sa va ajunga pentru toate treburile.

Se poate sa primiti vreo atentionare ca e vreo problema de sanatate si e bine sa faceti o programare la medic, un consult.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

O sa fiti cooptati in diferite activitati care sa va ajute sa descarcati tensiunile si sa luati si bani, chiar daca sunt preocupari deconectante, poate o sa fiti platiti pentru ce faceti.

Se poate sa luati niste bani din urma si sa faceti unele achizitii pentru sarbatori, poate o cazare pe undeva, intr-o statiune de agrement.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

Se poate sa puneti in practica o idee mai veche si sa va asigurati banii de care aveti nevoie, ca sa nu duceti lipsa de nimic.

O reusita in plan profesional si o sa va luptati in continuare, mai abitir, ca sa fiti number one, ca o sa fie un an special pentru voi.

Horoscop cu Neti Sandu – RAC

Vi se recunosc, in sfarsit, niste merite, poate recuperati si niste bani pe care nu i-ati primit la timp si o sa fiti gata pregatiti pentru noi responsabilitati.

Va cauta cineva care vrea sa iesiti in weekend pe undeva, ca ati fi ramas datori cuiva cu o plecare in excursie cu prietenii.

Horoscop cu Neti Sandu – LEU

Intalnirea cu cineva care va apreciaza va poate aduce o oferta de afaceri si o sa incepeti sa cautati sponsori care sa va finanteze proiectul.

O iesire la cafea v-ar ajuta sa dati de capat unei chestiuni de ordin sentimental sa puteti continua relatia.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

O invitatie in tara, in strainatate si o sa aveti posibilitatea sa va luati cateva zile libere de 1 mai, de Paste, ca sa va bucurati de revederea unor oameni dragi.

O sa primiti niste confirmari ca vi s-au aprobat niste cereri si o sa vi se deschida niste usi.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

Cineva de care v-a fost dor revine si o sa va evaluati si voi sentimentele sa stiti daca, intr-adevar, vreti sa ramaneti impreuna, daca s-a schimbat in bine, persoana.

Vin ceva bani de la serviciu si o sa faceti cumparaturi, pentru festinul de Paste, dar poate e o alergatura dupa cadouri.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

4 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

7 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

9 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

15 ore ago