Categories: Astrologie

Horoscop cu Neti Sandu. Trei zodii au mare succes

Horoscop 3 aprilie 2024. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru ziua de miercuri. Sa aflam ce ne-au pregatit astrele pentru a treia zi din saptamana.

Horoscop cu Neti Sandu – BERBEC

O confirmare – ca vi se permit niste lucruri, accesul la vreo institutie, si o sa dati drumul unui proiect care o sa va aduca succes cat de curand.

Va cauta cineva care a mai incercat sa se apropie de voi, dar n-a fost chip, poate pentru ca erati intr-o relatie. Sau doar intr-o pasa proasta.

Publicitate

Horoscop cu Neti Sandu – TAUR

Va consultati cu niste oameni de afaceri sa puneti in practica o idee, ca sa faceti rost de bani pentru lucrurile importante pe care vreti sa le cumparati.

Poate-i vorba despre o casa. Sufleteste ar avea de unde sa va mearga si mai bine, iar daca n-aveti pe nimeni trebuie sa apara acel cineva.

Horoscop cu Neti Sandu – GEMENI

O sa va puteti recastiga niste drepturi si o sa va consolidati un statut sa va bucurati si voi de niste privilegii, sa mai creasca stima de sine.

O suma de bani ar putea ateriza din colaborari si sa o pastrati pentru weekend, sa aveti de plimbare, ca sa va puteti misca.

Horoscop cu Neti Sandu- RAC

Poate o sa va destindeti, sa fiti mai degajati in relatia cu partenerul de cuplu ca sa fie o atmosfera mai calda in familie, sa va tihneasca.

O sa cereti o amanare, poate, ca sa va mai ganditi la conditiile contractuale, ca ati descoperit, poate, niste inconveniente.

Horoscop cu Neti Sandu- LEU

Se poate sa vi se propuna sefia unui proiect si sa fiti de acord, poate va incanta si banii pe care o sa-i primiti dar si imaginea pe care-o veti avea.

Are loc o intalnire cu niste oameni care va pot fi de ajutor in plan profesional – poate fi vorba si de studiu.

Horoscop cu Neti Sandu – FECIOARA

Se insinueaza o relatie sentimentala, cand nici nu visati si sa iasa si bine, daca si voi doriti sa aveti un companion de viata.

O sa va gasiti ceva nou de lucru si o sa conteze la bugetul familiei si o sa aveti pentru cumparaturi majore.

Horoscop cu Neti Sandu – BALANTA

O sa va bucurati de o confirmare, ca puteti semna un contract, ca puteti detine acele beneficii pe care le-ati cerut de o vreme incoace si o sa va croiti un alt drum.

O veste buna – pare-se, de la cineva care va iubeste si vrea sa petreceti un timp impreuna si o sa va prinda bine sa tatonati terenul.

Citeste continuarea pe STIRILEPROTV.

Publicitate

Publicitate
Drimboi Andra

Andra este editor al siteului noutati.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Recent Posts

Mihai Voropchievici, horoscop pana pe 27 mai 2024. Gemenii scapa de greutati, Racii au mare succes, Balantele au reusite exceptionale

Horoscop pana pe 27 mai 2024. Numerologul Mihai Voropchievici aprezentat, la Antena 3 CNN, previziunile…

4 ore ago

Lidia Fecioru, planta care scade tensiunea si colesterolul: ”Este nemaipomenita”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit, la Antena 3 CNN, care este planta cu multiple beneficii…

4 ore ago

Sfatul astrologului Pavel Globa pentru duminica, 19 mai 2024. Trei zodii au norocul de partea lor, doua trec prin incercari grele

Sfatul zilei de duminica.  Ar trebui sa fii atent la indiciile intuitiei. Cautati raspunsuri la…

7 ore ago

Astrologul Angela Pearl a facut anuntul pentru toti nativii. La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024

La ce trebuie sa se astepte fiecare zodie pana la sfarsitul Anului 2024. Fiecare an…

9 ore ago

Cine este Eduard Anghelescu, copilul cu voce de inger care a emotionat pana la lacrimi juriul si publicul de la Romanii au Talent: ”Ma faci sa plang”

Eduard Anghelescu: Semifinalist la Romanii au Talent 2024 cu o Poveste Remarcabila Descopera cine este…

15 ore ago